Ehliyet Sınavı 22.03

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah abi ya :( geçim ilk olarak araba dıreksıyonuna gırcem ondan korkum yok hoca arabayı tekere kaldır desın kaldırırım :D ama motorsiklet i bilmiyom :'(( inşallah kurs adam gıbı ogretır keske almıs olsaydım motorumu en azından ogrenmıs olurdum
Aynı dert bende de var kursa çok güvenme derim. Varsa arkadaşın bi depoya biraz pratik yaptırsın benim niyetim öyle :) Tabi ehliyet almak için. Trafiğe çıkmadan önce eğitim şart.

Aynı dert bende de var kursa çok güvenme derim. Varsa arkadaşın bi depoya biraz pratik yaptırsın benim niyetim öyle :) Tabi ehliyet almak için. Trafiğe çıkmadan önce eğitim şart.

öyle bir arkadasımın yok vitesli motoru olsa 1 gun yanında dursam 1 -2 saat kullansam yanı 1 ve 2cı vıtesde nasıl gıdılır duz gıdılır gerısı onemlı degıl :D ehliyet onemlı :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sorular acıklanınca nasıl tekrar çözüpmü baktın puanlara :)
Evet. Milyon sınava girince tecrübeleniyor insan. Defalarca baktım sınavda unutmiyim diye. E zaten vakitte çoktu

B_K.pdf dosyası var ondada K var :'(

Eski müfredat o altında bide yeni müfredata göre yazıyo bütün kitapçık türleri var oradan bakacaksın.
Bende n kitapçığı ile girdim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

22.03.2015 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı
yazıyor ya tıkla çıkan yerde b sınıfı soruları ve cevap anahtarına değilde onun
ikş basamak altında olan Yeni Müfredat Soruları ve Cevap Anahtarı (K,L,M,N Türü Kitapçıkları)
tıklayıp kitapçık türün hangisiyse onu indir.

Sorulara baktım ve 2 yanlışım var 96 alıyorum :)
Yanlış olanlar da birisi harita sorusu diğeride ilk
yardımın ABC sorusu yanlışlıkla dolaşım yapmıştım :)

Son düzenleme:
Sınav 10 dk da bitti sınavdan çıkış olmadığını öğrendiğimde sorulara tekrar bi bakıyım dedim soruları değiştirdim 96 aldım :( ilk bittiğinde 100 dü :cherry:

Bi bakayım dedim :D İlkyardımdan 8 yanlışım Trafik ve Çevre 0 yanlış motorda 0 yanlış :DD kaza yapan yada yaralı birini gördüğümde durmamam daha yararına olur galiba :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar