Ehliyet Sınavı 22.03

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SINAVA GİRERKEN ADAYIN YANINDA BULUNDURMASI YASAK OLAN ARAÇ GEREÇ ve EŞYALAR NELERDİR?

Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacağından adayların sınav binalarına,
Çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlarla; kulaklık, kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, anahtar, metal para gibi metal içerikli eşyalarla; her türlü elektronik/ mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla,
Cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla,
Silah ve benzeri teçhizatla,
Kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kâğıdı, defter, kitap, sözlük, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlarla gelmeleri kesinlikle yasaktır.

Sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerinin üstleri emniyet görevlileri tarafından elle ve/veya dedektörle aranacak yukarıda belirtilen araç gereç vb. eşyalarla sınava gelen adaylar kesinlikle sınav binalarına alınmayacaklardır. Sınavın yapıldığı bina içerisinde sınav öncesinde, sınav sırasında ya da sınavdan sonra bu tür araç gereç ve eşyaları taşıdığı tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılacaktır. Sınav binaları/salonları ÖSYM tarafından kurulacak güvenlik kameraları ile izlenebilecektir. Kamera kayıtlarının gerektiğinde kanıt olarak kullanılacağı unutulmamalıdır.

Bina girişinde yığılmaya yol açılmaması için adayların çanta ve benzeri eşyalarını sınava girecekleri binalara getirmemeleri, sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle gelmeleri, sınavdan en az bir saat önce sınavın yapılacağı bina önünde bulunmaları, sınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önemlidir.

http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_do...an-arac-gerec-ve-esyalar-nelerdir_331698.html

22.03.2015 Teorik Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim,
50 Sorudan en az 35 doğru yapmanız gerekiyor,her soru 2 Puan
Sınavdan başarılı olmanız için en az 70 ve üzeri not almanız gerekmektedir.

İnşallah olucağız çalıstım baştan sona kitabı okudum ve soruları cozdum anlıyarak bırde trafık ısaretlerını onceden 2-3 kez daha okumustum sorularını cozmustum otor ile saglıgı ılk defa okudum ama saglıgı tam anlamasamda motor u anladım :) inşallah geçeriz :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecmiş olsun arkadaşlar umarım herkesin iyi gecmistir :)

Umarım sınavınız iyi geçmiştir arkadaşlar benim B ehliyetim var yani yazılı sınava girmeme gerek yokmuş ama ben her hangi bir kursa kayıt olmadım acaba kayıt olsam sizin gireceğiniz direksiyon sınavına yetişebilirmiyim ve sizin direksiyon sınavınız ne zaman olucak?

Umarım sınavınız iyi geçmiştir arkadaşlar benim B ehliyetim var yani yazılı sınava girmeme gerek yokmuş ama ben her hangi bir kursa kayıt olmadım acaba kayıt olsam sizin gireceğiniz direksiyon sınavına yetişebilirmiyim ve sizin direksiyon sınavınız ne zaman olucak?

Yok yetişemezsin,

umut çok fazla çalışmışsın geçeceğine eminim geçemezsen tüm foruma bi öpücük sözüm olsun hahahaha :D ben sınava kitabı elime hiç almadan sadece eskiden yapılmış iki tane sınavı çözerek girdim 86 aldım sınav gerçekten çok basit

inşallah abi ya :( geçim ilk olarak araba dıreksıyonuna gırcem ondan korkum yok hoca arabayı tekere kaldır desın kaldırırım :D ama motorsiklet i bilmiyom :'(( inşallah kurs adam gıbı ogretır keske almıs olsaydım motorumu en azından ogrenmıs olurdum

Bugün ki sınava bende girdim çok basitti heralde giren herkes geçsin diye yapmışlar :)
15 dakika da bütün soruları bitirip 10 dakika işaretleme kontrol ve tekrar bi gözden geçirme yaptım geriye kalan 35 dakika da bırakmadıkları için milleti izlemek zorunda kaldım :)

Bakalım çalışmadan girdik, Geçtiğimi düşünüyorum sınav 15 20 dakika ya sürdü ya sürmedi ama hayırlısı artık.

ehliyet sınavına babamın izni doğrultusunda arabayla gittim :D sınav çok basitti 10 15 dakikada bitti sonra kodladım sonra tekrar kontrol ettim :D en fazla 5 yanlış çıkar oda kalp masajında kaç cm göçmeli , bir de 3.5 ton üstü ticari şöförün kaç saat araba kullanacağı falan

ehliyet sınavına babamın izni doğrultusunda arabayla gittim :D sınav çok basitti 10 15 dakikada bitti sonra kodladım sonra tekrar kontrol ettim :D en fazla 5 yanlış çıkar oda kalp masajında kaç cm göçmeli , bir de 3.5 ton üstü ticari şöförün kaç saat araba kullanacağı falan

Biri 5 cm diğeride 4.5 saat :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar