Ehliyet sertifikalarını alan varmı ?

Arkadaşlar 30 eylül direksiyon sınavından sonra ehliyet sertifikalarını alan var mı ? kaç güne çıkar ?

Hocam 5 ekim cuma günü sertifikalar gelmişti. Hemen sürücü kursundan dosyamı alıp trafiğe gittim. Salı günü gel dediler. Dün gittim "yarın gel" dediler. Hala bekliyorum. :pr:

Zamanında B sınıfı ehliyetimi dosyaları teslim ettiğim gün 1 saat içinde almıştım. Daha kolaylaşması gerekirken ne hale gelmiş sistem. 10 gün sonra al ne demek ya? ben de cumadan beri bekliyorum. Ya sabır!

ilçe emniyet müdürlüğünün imzalaması gerekiyor dosyaları. o yüzden bazı kurslarınki gecikebilir prosedürden dolayı. sorun yoktur merak etmeyin.

Zamanında B sınıfı ehliyetimi dosyaları teslim ettiğim gün 1 saat içinde almıştım. Daha kolaylaşması gerekirken ne hale gelmiş sistem. 10 gün sonra al ne demek ya? ben de cumadan beri bekliyorum. Ya sabır!

Hocam bir polis tanıdığınız falan olacak bu işler böyle yürüyor artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sistem değişikliğiymiş bende bugün gittim kursuma sertifikamı almaya ama daha imzadan gelmedi dediler. yarın arıcam kursu yine bilgi alıcam.

Ben kurstan dosyayı aldım, Kadıköy'den randevu alamıyorum. Bir çözümü var mi

Motosikleti
Fazer8 abs
3 ekimde aldım dosyayida ehliyetlide sizinkiler epey gecikmis

bu işler istanbulda baya sıkıntı... ama arkdaşım denizlide yarım saatte yeni ehliyetini aldı.. şaşırdım valla..

salı günü dosyaları aldım ve emniyet e verdim(İstanbul-Kadıköy). cuma 3 te gel al dediler. yani yarın 3 te b+a2 sahibi olmuş olucam :)

salı günü dosyaları aldım ve emniyet e verdim(İstanbul-Kadıköy). cuma 3 te gel al dediler. yani yarın 3 te b+a2 sahibi olmuş olucam :)

Sizin hangi kurs hocam kadıköy de sınav tarihi ne zamandı ben 6 ekimde girdim sınava sertifika ayın 15-20 si gibi gelir diyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar