- Konu Yazar
Bugün tüm evaklarımla beraber Haznedar Maxi yanında fenerbahçe sürücü kursuna kayıt oldum.Haziranda dersler başlıcakmış.Hiç kaçırmayacağım dersleri.Temmuzda da sınavlar var.Sonunda beklediğim an gerçekleşti.İnşallah herkes istediği ehliyetine kavuşur 
Ama bir sorun var.Hangi motoru kullanacağım..Stajyer sürücü olacağımdan 125cc en fazla biliyorsunuz.
2 seçenek var.Bizim işyerinde birinin Titanı var ve 20.000kmyi geçmiş durumda.Sahibi 1.500ytl istiyor.Ama ben istemiyorum
sadece babamın ısrarı.sağlam motor olduğu için onu alalım diyor.Ama ben 0 km bir ybr 125 düşündüm.Bütçe az geldi.Bu seferde 125cc lik bir çinli olsun istiyorum.Babam 6 ay zor kullanırsın diyor.Ama ben bakımlarıyla motorun dayanacağını düşünüyorum.
Siz bu konuda ne dersiniz? Bütçe tahmini 1500-2000 ytl arası.Vitesli olmalııı... :queen:
Ama bir sorun var.Hangi motoru kullanacağım..Stajyer sürücü olacağımdan 125cc en fazla biliyorsunuz.
2 seçenek var.Bizim işyerinde birinin Titanı var ve 20.000kmyi geçmiş durumda.Sahibi 1.500ytl istiyor.Ama ben istemiyorum
Siz bu konuda ne dersiniz? Bütçe tahmini 1500-2000 ytl arası.Vitesli olmalııı... :queen: