- Konu Yazar
Merhaba
Kurs zamaninda aldiginiz ders sizce trafikte motosiklet kullanmak icin yeterlimi?
Kurs zamaninda aldiginiz ders sizce trafikte motosiklet kullanmak icin yeterlimi?
a2 ye yazılıyorum adam sınav tarihini sölüyoor..
derslere gelmesende olur zaten 20 soru diyoo.. mantıga bak yaaf![]()
hani ehliyet nerde banada banada :mrgreen: ya ben hala direksiyon sınavına girmedim biliyomusunuz. güya arayacaklar beni :mrgreen: kandırıkçılar![]()
sen kalmış olmayasın![]()
az kalmış umarım geçersin direksiyondan da ama sınava kadar alıştırma yapman lazım benim girdiğim sınav gibi olursa çok rahat edersin 10 mt gittin mi geçtin diye not veriyolar hemenya kalmadım, aradım kursu. ben yazılı sınavdan geçtim direksiyon sınavına ne zaman girecem dedim. bana 27-28 eylülde olacak direksiyon sınavı ve biz seni arayacaz dediler. eğitim vereceklermiş sınavda ne yapmamız gerektiğiyle ilgili olarak. hala arayacaklar .hele bi aramasınlar da göreyimvallaha basarım kursu :mrgreen:
Valla benim gittiğim kursta da, sadece kukaların arasından geçmeyi öğrettilerTrafikte de nerde kuka görsem dönüyorum etraflarından şimdi
![]()
Valla benim gittiğim kursta da, sadece kukaların arasından geçmeyi öğrettilerTrafikte de nerde kuka görsem dönüyorum etraflarından şimdi
![]()
a2 ye yazılıyorum adam sınav tarihini sölüyoor..
derslere gelmesende olur zaten 20 soru diyoo.. mantıga bak yaaf
sadece motor dersi alcan dedi ben dıyer derslerede girmek istedim olmas dedi..