ehliyet alacakların dikkatine

Selam arkadaşlar bugün güngören emliyet müdürlüğüne gittim dosyamı ve parmak izini verip ehliyeti almayı düşünüyordum, zaten birgünde yermiyorlar ehliyeti onu biliyordum ama bilmediğim, parmak izi için internetten randevu alınıyormuş ( önceden alınmıyordu ) onun için randevu almadan gitmeyin sonra benim gibi devletin sistemi hakkında baya yorum yaparsınız. ( zor izin almıştım iş yerinden oda yalan oldu:salut: )

http://www.iem.gov.tr/iem/ işte adres buradan randevu alınacakmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
suya gideken testiyi kırmak.

Buda yeni çıktı daha 1 ay olmadı ehliyeti değiştireli. Allahtan yakalanmadım bu olaya.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
parmak izi vermek zorunda değilsiniz.istemediğinizi söylerseniz almazlar.ama sonuçları ne olur bilemem:D

bende kasımda alıcam inş bu 2 senede alıncak die bişeler dolanıo ortada benide aydınlatırsanız berhudar olurum ::pala::

2009 sonrasında mecburi :)
sıra olayı ilginç adam başı 1 dakikalık iş.

kardeş sabah gittim erkenden kalabalık olmasın diye 5 kişi vardı, polis memuruna dedim abi ( abi dediğime bakma daha çocuk ) haberimiz yok idare et bu seferlik falan, hani standart ağlama modu, arkadaşın kulağında bir telefon ( nasıl olsa bütün operatörler devlet memurlarına çalışıyor, biz ölelim ::angry2:: ) indsan yerine koyupda yüzüme bile adam gibi bakmadı, devlet memuru olmak varmış.

Allah herkeze yardım etsin

bakma aglayan devlet memuruna en iyi parayı onlar kazanıyo gram masraf yok koku kar. ama konu o deil :)

geçen sene temmuzun sonunda almıstım a2 yi tescildeki adam 2 dkda aldı parmak izimi

bende bugün halletim parmak izi olayını salı günü alıyorum ehliyeti heleşükür bitecek bu çile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar