Egzoz yanigi

sol altta belirginleşen ve genel satha yayılmış gözüken o sarımsı sümük gibi irinli sıvı da mars ta patlayan volkanik akıntılar gibi olsa gerek..

yeter birader koyma artık şu resimleri yav :mrgreen:

Son düzenleme:
üüfff diyorum arkadaş... çok geçmiş olsun.... içim bi tuhaf oldu ya!
ürktüm bir an benim de başıma gelecek mi acaba diye? ama motorcunun imzası demişsiniz o zaman başka. (yine de düşünmeden edemedim şu an: ne çileymiş şu motorculuk bea?)

sol altta belirginleşen ve genel satha yayılmış gözüken o sarımsı sümük gibi irinli sıvı da mars ta patlayan volkanik akıntılar gibi olsa gerek..

yeter birader koyma artık şu resimleri yav :mrgreen:
:queen: tamam o resim sonuncuydu :)
Tum gecmis olsun dilekleri icin herkese tesekkurler.
Kazasiz belasiz gaza gelmeden keyifli sürüsler dilerim herkese.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Benim de aynısı olmuştu, 2 haftada ancak geçmişti. Hergün pansuman yaptırıyordum.

Geçmiş olsun çok fena bişi bu egzoz yanığı benimde 1 sene önce yanmıştı hala izi var eski motorumdan hatıra :D

Geçmiş olsun bendede ilk motorsiklet kullandığım gün oldu. Dedemi bakkala götürmüştüm o içerideyken motorsikleti çeviriyim dedim tam çevirdim o sırada olan oldu eve gidince direk buz koydum. mosmor oldu 2. derece galiba sonra kalın bi kabuk daha sonra sadece izi kaldı

Bende bacağım kaşınıyo bugün ne oldu diyorum. Bi hafta önce benim de sadece bir saniyelik bi dokunuşum oldu. İyiki motor çalışalı pek olmamıştı, sıcaklık üst seviyede değildi. Kabuklar kaşınıyomus bugün. Şimdi geldi aklıma.

İyi geceler arkadaşlar.Dün öğlen konuyu okudum ve üzüldüm arkadaşımız için.Dün saat 22:30-23:00 gibi Grup sürüşünden sonra park ettik motorlarmızı.Ben bir arkadaşımın artçısıydım.İnerken sol bacağım CBR 1100 XX in performance egzosuna çok kısa bir süre (1 sn ya var ya yok) değdi.(+ egsoz karbon kaplama)
ve arkadaşımızınki gibi olmaza da çok ufak bir şekilde benim de bacağım egsozdan yandı.Doktorluk birşey yok gibi şu anda acısınıa hissetmiyorum.Umarım izi kalmaz.Paylaşmak istedim.Teşekkürler:)

hmm demekki bu yüzden motorsiklet egsozlarını saklamaya ufaltmaya çalışıyor bu üretici tasarımcılar demi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir gün hepinizin bacaa yanıcakkk :queen::p

Egzoz yanığından ben de muzdaribim arkadaşlar...Malesef Caddebostanda baskete giderken motosiklete şortla bindim ve motordan inerken solda çiçeklere çok yanaşmıştım bari diğer taratan ineyim dedim ve bir saniyelik dalgınlıkla cozzzzz..Sağ baldırımda iz kaldı oraya dövme yaptırayım diyorum..O zamandan beri de şortla motosiklete binmiyorum ( Zaten binilmemesi bildiğim halde bindim ve dersimi aldım)...:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sende tattın bu acıyı yani :)

tabikide , nasıl ki suya düşmeyen raftingci sayılmıyorsa bacağında egzoz yanığı olmayan da motorcu sayılmıyo :p birde saftirik olunca insan , Allahın emri zaten :mrgreen:

yalnız birşeye dikkat ettim , herkesin yanığı bacağının iç tarafında ama benimki dış tarafında :mrgreen: bu da ayrı bi yetenek istiyor , herkes yapamaz :queen::p

arkadaşım geçmiş olsun allah tan senin çok derin değil bende 1 ay önce ayağım egsozla teker arasına sıkıştı ve 1 aydır tedavi görüyorum bacağımın üst baldırın oralardan biyerden deri alınarak yanık yere deri nakli uygulanacak ameliyat olacağım yani... sana tavsiyem kesinlikle plastik cerrahiye git çünkü bana acil de 3 hafta boyunca 3 kremi karıştırarak pansuman fln yaptılar v.s. v.s ama plastik cerrahiye gittiğimde konunun uzmanı doktor. bu yarayı günde 3-4 kere izotonik le temizle ve etrafını batikonla sil dedi. yani plastik cerrahiye ilk gün gitseydim belki de ameliyattan kurtulabilirdim... sana tavsiyem eğer gitmediysen direk plastik cerrahiye git

Forumdan Uzaklaştırıldı
plastik cerraha muayene olmak isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz arkadaşlar , ben size yardımcı olurum ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
izmir yada istanbul , farketmez ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar