teşekkürler abi millet patlasın diye uğraşır biz niye patlatıyor diye soruyoruzHava ayarına bak manisanın gülüBujiyide bi çıkartıp elleş bakiyim, tırnak ne durumda. Çok kararma var mı ? Hava ayarını sen yapamazsın, yaptırt.
teşekkürler abi millet patlasın diye uğraşır biz niye patlatıyor diye soruyoruz![]()
iyice çömez yaptın beniEgzozunda delik varsa patlatabilir gaz kestikçeBenim ilk scooter'ımda da egzozda delik olmuştu eskidiğinden dolayı pat pat ses çıkartıyordu
![]()
buji sağlam yırtık gibi bir şey de herhalde hava ayarı düzgün değil yarın baktırabilirsem tekrardan ustayla kontrol ederizÜst kapak, egzoz bağlantı yerinde kırık-yırtık vs kaçırma varsada gaz kesince patlar. Tiz ossuruk sesine benzer... Kapağın oralarada bak
Somunlar ne alemde, saplamalar duruyor mu ?
teşekkür ederim çinli motorda gevşeme olur diye yıkarken kontrol ediyorum şuan da gevşeme yokbenim motorda gazı kesince homurdanıp egsoz patlatıyordu, egsozu kontrol ederken gevşediğini fark ettim , contasını değiştirip sıktım problem kalmadı
sadede gelecek olursak egsoz gevşemiş olabilir
buji ile alakalı olarak çiğ atılan benzin egsoz içinde patlama yapabilir
subap ayarında sıkıntı olabilir
gündüz gözüyle onu da kontrol edeyimhava filtresi de kirlendiyse , yeteri kadar hava giremeyecegi için,
zengin karısım olur, gene egzos patlatabilir.
onuda kontrol etmekde fayda var