Açıkçası çok umurumda değil ne anladığın. Herşeye gereksiz atlayıp, yanlış yorumlama huyundan vazgeçmen gerekir. ^^Öküz^^ gibi hakaret içerikli söylemlere gelince; çok daha güzellerini geri iade edebilmek zor birşey değil. Söylediklerinin anlamsız ve gereksiz olduğununda farkında değilsin.
Bilmediğin ve bilgi sahibi olmadığın konular hakkında yorum yapma artık. Sen buradaki otorite değilsin ve kendini öyle zannetme.
noldu konu sahibi kesmedi bana mı saldırmaya karar verdin? Ben cogu konuya atlıyorsam sende herkese sataşıp heyecan arıyorsun bu forumda. "öküze bağladık" kelimesi hakaret değil bir tabirdir, egzos tasarımcısı mühendisler ile oldugu gibi öküzlerle de bir durumun var herhalde.
Bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmıyorum , farkındaysan egzos konusu hakkında bilgim yok o konuya hiç ilişmedim, konuyu acan adama saydırıp duruyorsunuz, farkında iseniz ben yazmadan önce konu sahibi tepki göstermiş size, buradan bile azıcık konusma tarzınıza ceki düzen vermeniz gerektiğini anlamanız gerekir.
Buradaki otorite değilim ve öyle zannetmiyorum ancak burası forum ve boş konuşan insanları uyarabilmek için otorite olmaya gerek yok.
Bu konudaki son mesajımdır, iyi sataşmalar pardon forumlar.
Ben bu lafını direk üstüme alınıyorum ve sana şunu sormak istiyorum.
''Benim elimde egzoz var ve motoruma takmak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim?'' sorusunu sormak ile,
''Benim motorumdaki egzoz çok ağır ve yerine egzoz takmak istiyorum.'' bıdı bıdı die lafı dolandırmak arasında fark var mıdır?
Yaptığı işten utanacak ise neden yapması lazımdır? Ne gibi tecrübesi vardır ki başkalarına bir işi bilip yada bilmediğini atıfında bulunur. Egzoz takar veya takmaz beni ilgilendirmez fakat fabrika çıkışı egzoz çok ağır gibi bir kurgu ile gelir ise; bu işten anlamayan birçok genç kardeşimiz, anlamadığı işe girişmeye kalkar.
Egzozu koyan mühendisten daha fazla bilgi sahibi gibi konuşmak çok yanlış birşeydir. Ayrıca gerekirse cevabın çok sert ve şu şu sebeplerden dolayı kırıcı diyebilir veya diyebilirsiniz. 2 gün önce @Hasmet ile aramızda bir mevzu oluştu ve bunu konuşarak çözebildik. Herhangi bir bilgi sahibi olmadan yada en azından gözlem yapmadan bir konu hakkında fikir beyan edilmedi burada.
Tek silindir, düşük cc bıdı bıdısı da yapılmadı. Orjinal egzoz çok ağır komedisine değinildi.
Boş nedir, nasil yapilir şekil A![]()