- Konu Yazar
Aletle desibel ölçümü yapılmadı diye itiraz edeceksin. Sesi yasal sınırları aşmıyor diyeceksin.
Tamamdir bu kadar basit tesekkurler? Peki bu kanunun gercek olupbolmadigina nasl emin olabilirim
Aletle desibel ölçümü yapılmadı diye itiraz edeceksin. Sesi yasal sınırları aşmıyor diyeceksin.
...sessiz bir şekilde ilerlemek gerçekten çok tehlikeli oluyor.
Peki bu kanunun gercek olupbolmadigina nasl emin olabilirim
O zaman neden sürekli kornaya basarak veya siren çalarak dolaşmıyorsun? Egzozdan daha ucuza gelir. Kanunlar kurallar, medeniyetin icadından sonra herkes kafasına göre takılmasın diye getirilmiştir. Ama açıkça görülüyor ki henüz her yere nüfuz edememiş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Kanunu bulur okur anlarsın. Anlamıyorsan hani o avukatın vardı ya, işte o avukatına sorarsın, o anlatır. Bu kadar geyik muhabbetinden bıkmadın mı yahu?
Kurallar çerçevesinde ve atılan mesajları çarpıtmadan yorumda bulunmayacaksanız lütfen yazmayın, kaliteyi düşürmeyin.
Yapacağım seçim bunların arasında yer almıyor.
egzoz neye göre sesli ses ölümü yaptımı polis egzozun sesli diyip ceza kesti ?
egzozunuz gercekten sesli ise ve siz hayır orjinaldi diyip polisi karalarsanız polis hakkında işlem baslatılır sizin zevkiniz , başkasının issiz kalması durumu olabilir.
yaptıgım ceza itirazına kesin olarak reddedildi cevabı geldi, şimdi bu konu hakkındaki kanunu tam olarak araştırıp bulup ona göre cezayı yazan polise dava açmayı düşünüyorum
egzoz standart bir arabaya göre sesli, ses ölçümü falan yapmadılar egzoz var mı dedi motorun yanına bile gitmedi nasıl yani dedim egzoz her araçta olur, orjinal mi ney dedi tiger egzoz orjinal değil dedim tamam bağlayın dedi ceza yazdı, çok komikti yani, dedim hocam nasıl oluyor bu iş adamı katil edicekler, polis memuru artist kekoların boynuna astığı zincirden takmış geçirmiş güneş gözlüğünüde cezasız adam bırakmıyo, dedim egzoz orjinal tiger egzozu ben zevkine değil kaza yapmamak için arabalar tarafından farkedilmek için kullanıyorum, dedim ben km de 40 kr u boşuna mı yakıyorum o zaman ben ölmemek için bu egzozu kullanıyorum falan filan desemde nafile, beni sallamadan işine devam etti, işsiz kalsın onada dava açıcam zaten haksız yere motoru bağladı yetkiyi zevkine kullanıyor, asıl amacını tam anlamadımda kendisine yalvartılmasından zevk alıyor gibiydi, ya da belki art niyet yoktu tamamen bilinçsiz iş yapıyorlar