- Konu Yazar
arkadaşlar biliyorsunuz ki dünyamızı tehdit eden en büyük tehlike olan küresel ısınma inceden inceden kendini hissettirmeye başladı. :farao:
bir haber kanalında profesörlerin katıldığı bir programı izledim ve şok oldum...hepimiz biliyoruz ki küresel ısınmaya neden olan kirleticilerin büyük bir kısmını egzos emisyonları oluşturuyor.biz motosiklet ailesi olarak bu işe el atmalıyız.
biz ne gibi tedbirler alabiliriz;;
1.motosikletlerimizin egzoslarını kestirmeyelim.
2.egzostaki susturucularımızı çıkarmayalım.
3.katalitik konvertörlerimizi kontrol edelim ve bakımlarını ihmal etmiyelim.
4.eğer motorunuz karbüratörlüyse hava yakıt oranının düzgün olduğundan emin olun.
5.sübap ayarlarını kontrol ettirin...
arkadaşlar bu dünya bizim.benim kirlettiğim havadan ne olur demeyin.iyi bir gelecek ve temiz bir dünya için bunlara dikkat edelim.
analayışınız için teşekkürler arkadaşlar ...
bir haber kanalında profesörlerin katıldığı bir programı izledim ve şok oldum...hepimiz biliyoruz ki küresel ısınmaya neden olan kirleticilerin büyük bir kısmını egzos emisyonları oluşturuyor.biz motosiklet ailesi olarak bu işe el atmalıyız.
biz ne gibi tedbirler alabiliriz;;
1.motosikletlerimizin egzoslarını kestirmeyelim.
2.egzostaki susturucularımızı çıkarmayalım.
3.katalitik konvertörlerimizi kontrol edelim ve bakımlarını ihmal etmiyelim.
4.eğer motorunuz karbüratörlüyse hava yakıt oranının düzgün olduğundan emin olun.
5.sübap ayarlarını kontrol ettirin...
arkadaşlar bu dünya bizim.benim kirlettiğim havadan ne olur demeyin.iyi bir gelecek ve temiz bir dünya için bunlara dikkat edelim.
analayışınız için teşekkürler arkadaşlar ...