S.a hayırlı günler herkese ben mondial mcx kullanıyorum egzosu degistirmek istiyorum abartı egzos değil büyük cc yamaha benzer ses çıkarmasını istiyorum maksak gönül hoslugu varmı böyle bi egzos. ..
Doğrusu "Egzoz"
Piyasadaki takılan eksozlar gerçekten çok ama çok rahatsız edici,bol bol küfür yiyolar milletten.En güzeli ona harcayacağın paraylı koruma ekipmanı ya da güzel bi kask alman senin daha hayrına.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Halk arasında egzost diye de bilinir:queen:

aynı sorundan muzdaribim beni motorda keçe yerinden kaçırıyor aluminyum keçe yapıştırıyorum yanıyor kalıcı çözümü bilen var mıdır?Ben susturma derdindeyim, nasıl formüle edebiliriz aslında bu başlığı çalmam gerekli.
Egzost'um budur
[url]http://i.hizliresim.com/JLzd3W.jpg[/url]
Sorun 1. sesi düşürmek için neler yapılabilir
Sorun 2. klingrit conta boyuna yanıyor, daha dayanıklı bir sızdırmaz malzeme varmıdır?
Ortalama 500 kilometre sonunda klingrit conta özelliğini kayb edip performansı düşmekte, klingrit yenilenince sorun ortadan kalkıyor, yüksek ısıan dolayı bu yanmalar oluyor, klingrit conta yerine, ısıya dayanımlı izolasyon malzemesi ne olmalı?
[url]http://i.hizliresim.com/vzNYpp.jpg[/url]
aynı sorundan muzdaribim beni motorda keçe yerinden kaçırıyor aluminyum keçe yapıştırıyorum yanıyor kalıcı çözümü bilen var mıdır?
Konuyu üstte tutalım belki bilen çıkar.
egzoz kaçırınca hem daha çok yakıyor hem çekişi düşüyor hem de motor bloğunu çok ısıtıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
CO2, şu ana kadar benim en çok dayandırdığım malzeme aluminyum yapışkan. Motoru kompresore sokmayınca daha uzun dayanıyor.en fazla 600 km dayandı aluminyum yapışkan.
bu videodaki kaskatı bir şey olacağa benziyor sarma işlemi olmaz bununla ama sızdırmaz da.
Amyantlı veya grafit contalar var bunlar iş görür.
kardeş çözümü buldum siyah sıvı conta. 7.5 liraya aldım.akşam sıkıyorsun sabaha kadar motoru çalıştırma. Ben uyguladım memnunum