Egsozun En Sonundaki aşagı dogru olan parca Koptu Ne yapabilirim:(:(

Mersin İl Temsilcisi
a- kaynattır
b- yeni egsoz al
c- kopan parçayı yenile
d- resim koyarsan daha net yardım alabilirsin
e- eeee?

Moderatör
Kaynattır yeni egzos alamam diyorsan.. Ama kopma nedeni büyük ihtimalle paslanmadan kaynaklıdır. O yüzden yenisini almak daha mantıklı..

arkadaş ordaki parça dediğin ayrı olmaması lazım en azından benimki öle nasıl kopar bee sölesene merak ettim :)

Oranında bence kopma ihtimali oldukça zor. Nasıl olduğunu bende anlayamadım. Eksozu komple değiştir bence 50-60 tl gibi olması lazım..

salla gitsin ne zararı var ki sesinde ufak bi değişiklik vardır hiç bi zararı olmaz belki yağmursa sı kaçma gibi bi ihtimal olabilir onuda sanmıyorum yani masraf etmene gerek yok muhtemelen paslanmıştır bırak gidebildiği kadar gitsin sonra egzozu değiştirirsin

Kopar kopar ben cok gordum bu egzozların oralarının koptugunu adamlar peynır tenekelerıne sekıl verıp egzoz yapmıslarr..Kardes aynı yerden benımkıde koptu ıcerı kadar uzunan boru degıl mı o ?? Benımde kopmustu Egzoz alsan 6000 km dayanmadan yıne aynısı olcauk sonra yıne sonra over over and over agaın :)

valla nasıl koptu bilemicem:D giderken uctu desem ordakı parcada yok E5 te düştü yani..Yeni Egsoz nekadar ki yaw:S ASYA 150 T 19A Gerçi çogu Aynı :S Bolu yakınlarından Cvblar bekliyorum ona göre il dışına çıkıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar