Eğitim Motorlarındaki Koruma Demirini Görmüşmüydünüz...

Geçen Fuarda sürüş eğitimlerinde kullanılan motosikletlerin fotoğraflarını çektim...koruma demirine bakarsanız ne kadar acemide olsanız bunlarla asla makinaya zarar veremezsiniz...:p

büyük cc makinam olursa bunları taktırabilirim...:pgörüntüde önemli değil...yeterki makina çızılmasın...ama sakınılan göze çöp batar oda ayrı mesele...:cherry:

Milletin çantasına, pazar arabasına, poşedine, koluna, bacağına, aynasına, kapısına :mrgreen: taktıra taktıra gidersin... :queen:

bak bakalım o koruma demirleri stopie de düşünce işe yarıyomu metehan abim .. (:)

Bu koruma demirleri adı üstünde eğitim asnasında kullanılmalı...Trafikte bir şeye yaramayacağı kesin kanımca..

motordan ziyade amaç eğitilen zat ın kolunu bacağını motorun altına sıkıştırmasını engellemek olsa gerek

bunlar bayağı abartı ama bazı yerlere küçük takozlar takılarak çizilme ihtimalini düşürülemez mi motorun?

Milletin çantasına, pazar arabasına, poşedine, koluna, bacağına, aynasına, kapısına :mrgreen: taktıra taktıra gidersin... :queen:

offf...kanırta kanırta cayır cayır gider...valla...hatta grup sürüşünde düşünsene...giyotin gibi...:queen:

bak bakalım o koruma demirleri stopie de düşünce işe yarıyomu metehan abim .. (:)

heh...eferin Koçhisarlı...brava...:cherry:eek: mantıkla bakarsan Uzaydan olur ya meteor düşerse makinanın üzerine o demir bi işe yaramaz...:queen:

onlada aralardan gecılmez trafıkte

biraderim mobiletcimisin sen...:parada ne işin var...kanırtarak geçiyon işte...:p

Bu koruma demirleri adı üstünde eğitim asnasında kullanılmalı...Trafikte bir şeye yaramayacağı kesin kanımca..

abi öylede buna benzer ama estetik bir şey takılabilir...benimki zor para kazanıp 10 yıl para biriktiren olup büyük cc alırsa ben bundan gocunmam valla...

motordan ziyade amaç eğitilen zat ın kolunu bacağını motorun altına sıkıştırmasını engellemek olsa gerek

evet kesinlikle öyle...makina 2.planda...:cat:

bunlar bayağı abartı ama bazı yerlere küçük takozlar takılarak çizilme ihtimalini düşürülemez mi motorun?

baba abartı diyosun ama adam acemi...kolunu başını kırarsa zaten daha büyük bela...:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında motosikleti böyle boylu boyunca bi kafes içine felan alsak..

hatta kafesin üstüne böyle kalın çiviler falan kaynatsak.. kirpi misali gezsek öyle.. belki çekinir diğer sürücüler..

olmaz mı?

Aslında koruma demiri çok önemli ama ben hiç hoşlanmıyorum. Cygnusumun arka kısmında ki demiri çıkarttırdım mesela.. Hiç güzel değil. Çoğu scooter da var ama onlar kibar. Maşallah bi yapmışlar bizimkini öküz gibi..:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim traktörede köten takmayı düşünüyorum trafikte sıkıştırmasınlar diye

en azından arkadan kimse vuramaz

mete amca bu yamaha mt 03 mu ben mı yanılıyorum? eğer oyleyse nerde bu egitim:D

abi motoru korumak uğrana görünüşünden vazgeçmişler adamlar ya anlamadım gitti vallahi
:farao:

metehan bakıyorumda herkese cevap yazmışsın maşallah bir tane de benim yorumuma yaz da görelim bakalım ne yazacan
:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar