akademi açıp neden barkın vermez acaba ?
bu soru ona da çok sık geliyor, bir kaç programda cevaplamıştı.
birincisi yukarıda yazıldığı gibi eğitmen sertifikası yok bildiğim kadarıyla,
ikincisi millete doğru kullanmayı öğretip tek teker,250km hızla seyreden bir eğitmenin samimi olmayacağını düşündüğünü söylüyor ki haklı.
millete güvenli sürüş öğretip kendi apaçilik yaparsa nerede kaldı o adamın samimiyeti ve güvenirliği..
bu arada honda gs2 ye hem 2013 hem 2104 te iki kez gittim.
gruptaki insanlar grubun genel performansı için çok önemli.
eğer grupta 2 kişi ortalamanın altındaysa o eğitim biraz daha düşük tempolu geçiyor.
buna sebep çoğu insanın motorun üzerinde durabiliyorum, o zaman gs2den başlayayım inadı.
aslında gs1 ve gs2 arasında temelde çok fazla fark yok.
parkur biraz daha zorlu(kuka aralıkları daralıyor) bir iki fark daha var şu anda hatırlamadığım.
tek tek ilgilenilmemesi mevzuna katılmıyorum. tabii ki adam başına bir hoca düşmüyor ama sabah 9dan akşam 5e kadar devamlı parkurdasınız ve 2 eğitmen sırayla herkesi izleyip hataları hakkında uyarıyor. sonuçta yanyana sürmüyorsunuz parkurda belli bir ara bırakarak sırayla gidiyorsunuz ve hatalarınızın gözlenmesi oldukça kolay.
ucuz değil evet ama honda eğitimi hakikaten temel motosiklet hakimiyetine faydası çok fazla.
şöyle özetleyeyim,
eğer istanbul trafiğinde 5 - 6 yıl hergün araba sürdüyseniz, temel motosiklet hakimiyetiniz varsa trafikte zorlanmazsınız. sonuçta önceki tecrübenizden kim nerede hayvanlık yapacak seziyorsunuz ona göre sürüyorsunuz.
ama hem trafik tecrübesi yok hem motora yeni başlıyorsanız, alabildiğiniz kadar eğitim alın.
hem temel motosiklet hakimiyeti hem de trafikte seyir dersleri.