- Konu Yazar
bence o motoru t gıdon yapsan super otesı olacak bıdene:cat:
T gidon yaparsam dijital gösterge saatine yer aramam gerekecek:silent::silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:49 AM ----------
Emrah süper gezi olmuş gerçekten. Resimlerde çok hoşmuş, bu sene Ayvalık'a uğrayabilirsek görüşürüz inşallah.
Keşke imkan olsaydı da çadırımı arkaya atıp bence gelebilseydim festivaler:
Orhan abi keşke olsaydınız ama bu sefer Ayvalıkta görüşeceğiz inş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 AM ----------
Çok güzel çok güzel. :cat: Bizde zaman yok beyler
siz bol bol gezin.:cat:
sırada EMOK var a bi bu sefer geliyosun bak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:51 AM ----------
ilahi emrah sen şimdi bu geziye güzelmi diyorsun. hiç güzel olmamamış. bir kere hiç canım çekmedi. hiç bişeye benzemiyo vallahi.....![]()
deme ya abi bende en çok sen beğenirsin diye düşünmüştüm:queen::queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:52 AM ----------
Eline sağlık Emrah'çım tam gönlüne göre bir gezi olmuş.Bizlerle de paylaştığın için çok teşekkürler.
teşekkür ederim Hayati abicim:wiinkk::wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 AM ----------
Herşey çok güzel olmuş belli sadece senin motor güzelde ama o öndeki yüzgarlikmı cam'mı bilmiyorum onu beğenmedim hiç uymamış onu çıkarsan çok güzel olacak...
Tabii yine sen bilirsin zevklerle renkler tartışılmaz..
paylaştığın için teşekkürler..
cam aslında,GV650 orj. camı üstü deri kaplı aynı zamanda ön çamurlukta deri kaplı.Şimdilik gözüme güzel gözüküyor sadece 170-180 km/h dan sonra depoya eğildiğimde önümü tam göstermiyor o kadar
zaman ayırıp başlığa göz gezdiren herkese t.ederim