"Ege boyu gaz açtım ve ardından 1. C.C.C chopper festivaline ulaştım"gezisi::cat:

bence o motoru t gıdon yapsan super otesı olacak bıdene:cat:

T gidon yaparsam dijital gösterge saatine yer aramam gerekecek:silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:49 AM ----------

Emrah süper gezi olmuş gerçekten. Resimlerde çok hoşmuş, bu sene Ayvalık'a uğrayabilirsek görüşürüz inşallah.
Keşke imkan olsaydı da çadırımı arkaya atıp bence gelebilseydim festivale :pr:

Orhan abi keşke olsaydınız ama bu sefer Ayvalıkta görüşeceğiz inş.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 AM ----------

Çok güzel çok güzel. :cat: Bizde zaman yok beyler
siz bol bol gezin.:cat:

sırada EMOK var a bi bu sefer geliyosun bak:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:51 AM ----------

ilahi emrah sen şimdi bu geziye güzelmi diyorsun. hiç güzel olmamamış. bir kere hiç canım çekmedi. hiç bişeye benzemiyo vallahi.....:p

deme ya abi bende en çok sen beğenirsin diye düşünmüştüm:queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:52 AM ----------

Eline sağlık Emrah'çım tam gönlüne göre bir gezi olmuş.Bizlerle de paylaştığın için çok teşekkürler.

teşekkür ederim Hayati abicim:wiinkk::wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 AM ----------

Herşey çok güzel olmuş belli sadece senin motor güzelde ama o öndeki yüzgarlikmı cam'mı bilmiyorum onu beğenmedim hiç uymamış onu çıkarsan çok güzel olacak...

Tabii yine sen bilirsin zevklerle renkler tartışılmaz..

paylaştığın için teşekkürler..

cam aslında,GV650 orj. camı üstü deri kaplı aynı zamanda ön çamurlukta deri kaplı.Şimdilik gözüme güzel gözüküyor sadece 170-180 km/h dan sonra depoya eğildiğimde önümü tam göstermiyor o kadar :p:p:p

zaman ayırıp başlığa göz gezdiren herkese t.ederim

harika görüntüler eline sağlık sisybar çok orjinalmiş ilk resimde o çanta o şekilde nasıl duruyor diye düşünürken ikinci resimde olayı çözdüm :)

Yalnız değilmişim oleey:mrgreen:

daha dün edremit burhaniyedeydim, paylaşımlar için teşekkürler, Gv650 bi içim su :cat:

eline sağlık çok güzel gezi olmuş, motoruna rengi çok güzel yakışmış, asil duruyor:cat:

kardesım mükemmel olmuş.orda olmak için herşeyi yapardım ama işlerden gelemedım.bu arada
debriyaj balatası 120 ye almıstı arkadas antalyadan aklında olsun.6 adet 1takım yani

kardesım mükemmel olmuş.orda olmak için herşeyi yapardım ama işlerden gelemedım.bu arada
debriyaj balatası 120 ye almıstı arkadas antalyadan aklında olsun.6 adet 1takım yani

saol abi güzeldi gerçekten keşke sizde katılabilsyediniz.

tamam abi debriyaj balatasını yedekleyip kenara atmak istiyorum bende.Arkadaşla irtibata geçelim:cat:

güzel gezi olmuş tebrıkler paylasım içinde teşekkürler :cat:

....:) Gezi raporunuzu ilgiyle takip ettim,fotolar,anlatım süper olmuş:cat:.Gitmiş kadar oldum desem yeridir.TEKERİNİZE SAĞLIK,Paylaşım için çok teşekkürler...

Gerçekten süper bir gezi olmuş, ve acaip motorlar varmış.
fotolar için teşekkürler.

hakkatten bayıldım, motorun susmasın, yolun bitmesin, heyecanın dinmesin dostum, umarım yeni resimlerde bizlerde oluruz...

Gezi harika olmuş her ne kadar choperlara ısınamasamda kıskanılacak bir festival.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar