EFT ile İlgili

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ben simdi birinin hesabına para gönderecem eft'yle ... iş bankasından gidiyorum hesap numarası bölümü şöyle _ _ _ _, _ _ _ _ _ _ _

11 haneli bi bölüm ama benim elimdeki şube kodu 3 haneli , hesap numarası da 7 haneli ... en başa 0 koyup yapıyorum olmuyor . normal yazıyorum yine olmuyor , napıcamm :(

Bankalar birleştiği için IBAN dönemine geçildi artık IBAN numarasını istiyo olmasın? O kaç hane saymadım gerçi ama bi fikir olsun:)

Super Moderator
Şöyle bir baktım da, İş Bankası'nın şube kodları (en azından benim baktıklarım) 4 haneli. EFT farklı bir bankaya yapılacaksa daha önceki bir adımda banka adı seçilerek, onun şube kodu standardına göre o alan formatlanabilir.(Örneğin Garanti öyle yapıyor)

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet ben iş bankasından garanti bankasına eft yapıcam , neden iş bankası çünkü evin yanında :) dediğin gibi banka adı falan sormuyor . tc numarası yazdım önce sonra tell , şu an aldığım bilgiye göre bir bankadan diğerine eft yapamıyormuşuz :mrgreen: kıromuyum neyim , cehalet hat safha ya , sorry :mrgreen:

Super Moderator
Yanlış olmuş o bilgi...

Farklı bankaya EFT yapmak mümkün, kurcala biraz...

İşbankası bankamatiklerden eft yapılamıyor olması lazım. İnternet bankacılığı veya netmatik üzerinden yapabilirsiniz kendi hesabınıza para yatırdıktan sonra. Vezneden yaparsanız çok para keserler, internet üzerinden 1 TL olmalı.

Sizin girdiğiniz havale bölümü. İşbank şube kodu 4, hesap no 7 hane olur her zaman.

Forumdan Uzaklaştırıldı
garanti bankamatiğine gittim dün gece , orda da banka kodu bölümü 5 haneli :mrgreen: bir liste vardı ordan baktım , Allahtan göndereceğim bankanın adını yazmıstım , başına 2 sıfır ekleyip öyle yazıyomuşuz banka kodunu , öyle yaptım . birde açıklama kısmı gerekmiyor mu parayı kimin yatırdığının belli olması için adımı yazacam oraya , ama öyle bir açıklama kısmı yok :p parayı da saf saf verdim , sonra bi baktım ki ekranda şöyle bir yazı '' Error , şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz '' :mrgreen: paramı geri verdi sağolsun :p

şimdi sorarım size , ben nası eft yapacammm:queen::mrgreen:

Parayı götürüp verseydin şimdiye bitmişti. :mrgreen:Bir internet hesabı açtır kendine bizi yorma.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
biraz önce parayı gönderdim ama eksik göndermisim :queen: komedi filmi gibi yaa:mrgreen: biri beni durdursun :queen::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok yok havalem kabul edilmiş , mail attım havalemi kabul edermisiniz diye , kabul etmisler valla :mrgreen::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet :p mission impossible :mrgreen:

İş bankası Bankamatiklerinden EFT yapılmaktadır... Ama sadece internetten kaydettiğiniz hızlı EFT hesaplarına para aktarabiliyorsunuz... Bankamatik >> Para Aktarma >> Müşteri no ve şifre >> sonra gönderilecek bankayı seçeceksiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
hiç anlamıyorum :( zaten işimi de hallettim , bir daha ki sefere artık kim öle kim kala :p

arkadaslar ben simdi birinin hesabına para gönderecem eft'yle ... iş bankasından gidiyorum hesap numarası bölümü şöyle _ _ _ _, _ _ _ _ _ _ _

11 haneli bi bölüm ama benim elimdeki şube kodu 3 haneli , hesap numarası da 7 haneli ... en başa 0 koyup yapıyorum olmuyor . normal yazıyorum yine olmuyor , napıcamm :(

yahu bir efeteyi beceremiyon nası ev hanımı olsak senden yarın...nası değiştircen çocuğun bezini...aynı anda ocakta altı yanmaya başlayan yemeği...:p heppi niv yiırlar olsun sana eftoşcum...

Mete Abin tüm yoğun duygularıynan seni sarıp sarmalar...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar