Efsane geri döndü :P Hürgeneralliğe terfi ettim :)

Emin bende gidiyorum ağustosta bana bi torpil yaptırsana lem :p
Gerçi senin torpil olursa hayatımın en zor 15 ayımı geçiririm ama neyse :queen:

Ahh canım beni bırakıp nerelere gidiyosun sen :pale: Bak gidip gelmişler bile sen hala gidiyosun aylardır :)

kendi sorunun cevabını kendin vermişsin :mrgreen: torpil yapamam çünkü bahriyeli değil piyadeydim, o yüzden yapsam yapsam rpg7 falan yaparım sana :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:53 AM ----------

Ahh canım beni bırakıp nerelere gidiyosun sen :pale: Bak gidip gelmişler bile sen hala gidiyosun aylardır :)

aylar değil yılardır böyle bu arkadaş en son 1,5 sene önce haftaya gidiyodu :mrgreen:

Hoşgeldin Emin abey askere gideceklere tavsiyen varmı:mrgreen: Bir çok arkadaşıma geldi banada kağıtların gelmesi an meselesi.::baaas::

kısa dönem ooooh . Geçmiş olsun ulan bi biz gidemedik
sağolasın :) eğer sende kısa dönem gideceksen elini çabuk tut 12 ay yapma sonra..
Hoşgeldin Emin abey askere gideceklere tavsiyen varmı:mrgreen: Bir çok arkadaşıma geldi banada kağıtların gelmesi an meselesi.::baaas::
tavsiyem bir an evvel gitsinler, ne kadar genç yaşta biterse o kadar iyi, birde sosyal yönden ilk başlarda zor olur ama kaynaştıktan sonra da muhteşem olur :)
Hoşgelmişsiinn Eminn:rendeer:
Sezonu seninle açıyoruz hadi hayırlısı. :ppp
hoşbulduk sağolasın :) evet bu sezon bakalım ne icraatlarım olacak :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar