Efsane adam ATV de 00:00 da duyrulur

Evet arkadaşlar birdaki filmde görüşmek üzere :)

herkese iyi geceler

Uzun süre dvd sini aradıgım bir filmdi.Gerçekten çok güzel bir film idi.Sadece motosiklet üzerine yogunlaşmiyalım filmin verdigi çok önemli bir mesaj vardı bence...
Yaşadıgın an kaç yaşında oldugunu hissettigin andır.Yaşlandım yapamam dedigin an herşey başlamadan bitmiştir ve Dünya üzerindeki herşey insanoglu yapabilsin diyedir;inandıgın kadar varsın;varoldugun kadar gerçeksin...

Süper filmdi ya Muhteşemdi.Hoş elektirkler yüzünden filmin bi kaç dakikasını seyredemedim :pr: Sonu güzeldi.Öldü sandım yerde sürüklenince :)

szr

Topiğ okurken saatlere bakıyorum da bizim sitenin saatleri 2 saat geç mi erken mi :p yani 2 saatlik bi oynama oluyor bu düzeltilemez mi film 05.00 a kadar devam mı etti 07.00 da devam mı ediyor:silent:
Kaçta başlamıştı film:queen:

filmi bende izledim hernekadar gözlerimi kapatmamak için zor tutsamda nezaman reklam arası olsa gözler kapanıyodu ama film başlayınca hemen faltaşı gibi oluyodu ne hikmetse:p..çok kaliteli bir filmdi çok güzel mesajlar veriyordu...keşke biraz daha erken verselerdi(abuk sabuk programların yerine) hem daha çok kişi izlerdi ama olsun bir kaç kişi olsun izledi onemli olan o

Tahminimce Türkiye genelinde yaşanılan bir elektrik kesintisi yüzünden film yarım kaldı baştan verdiler saat 03:00 sularında.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gecenin 1 inde başlatıyorlar en güzel filmleri..... Okadar abuk dizi reklamları yerine bu filmin reklamını yapsalardı ya....

İzlemek isteyen ama izleyemeyen çok insan vardır eminim....

çok gusel filmdir ben bi kaç ay önce izlemiştim hatta sonunda ağlamaklı olmuştum... ne olursa olsun insan hayallerinin peşinde koşmalı..

Valla bende yorumlarınızı okurken ıcımden Tüh ya dedım gıttı canım fılm desenıze :( Neyse nasıl olsa bır kez daha verır ATV o zaman kacırmam umarım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Baştan sona kadar izledim hakikaten çok güzeldii

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkes izlemeli....Adamdaki azim görülmeye değer.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar