Efak Tekef mutluluklar :)

Bir gereksiz konuda ben açim bari. Son zamanların trendine ayak uyduralım .

Motorun üzerini branda ile kapatacağım zaman , içine rüzgar dolup paraşüt gibi şişmesini bekliyorum :) motoru bir çırpıda kapatmak ufak bir mutluluk veriy bağa :)

Varsa sizinde gereksiz mutluluklarınız ( motorsal ) paylaşın bakalım kaç kişi aynı duyguları yaşıyor motosikletiyle ilgili.

Kalın salıncakla. :p

Pis motoru sevmiyorum , yeni yıkanmış motorsiklete binmekten zevk alıyorum.

Not : Kuvvetmacunundan fırça yemezsek iyidir :cherry:

Napim arkadaş o motor o brandaya deliksiz 3 sayılık gibi girmiyormu içim yapları eriyor :)

Bizim Hadımköyde bomboş bir rampa var motorla giderken oradan aşağıya motoru salıp birkaç saniyede hızını baya yükseltmesini çok seviyorum.
Beylikdüzü-Haramidere rampasından aşağı giderken motora rüzgarın bir kuvvet uygulayıp,motorun çok az şahlanmasını seviyorum.
Bir de köy yollarında motosikletle gezmeyi seviyorum.

Yolda başka bir motorcuyla selamlaşmak. İşte iki tekerin samimiyeti, dostluğu, dayanışması.

Motosikleti
Fazer8 abs
bakmayı seviyorum,izlemeyi ve en sevdiğim şey ise fotoğrafını çekmeyi onun fotosunu çekerken mutlu olmayı seviyorum. Buda son çektiğim fotosu :)

Uploaded with ImageShack.us

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motor çalistigi zaman var ya!!!!!:p

Çalışmadan önceki hemen an zzzzttt bbzzzttt vooooiiiii. Silindirler ısınana kadar ellerimi üzerinde tutmayı. BMW de gaz verince eylemsizlik kuvvetinin motoru sağa yatırması :mrgreen:

İnce su birikintisinden geçerken hafifçe lastiklerin kayıp toplaması ve içimin ılık ılık olması :)

ayakta motor sürmeye bayılıyorum bide arabayla viraja girerken virajta başka araçların olmamasını çok seviyorum...
motorunu arabasını her neyi varsa mispak yıkayıp devamlı ay o cizikmi olamaz diyen tipleri ciddi anlamda hırpalamak istiyorum.

İlk çalışma anında düzensizliğini de severim. Düzene girmesini beklemeyi. Sanki içerisi puzzle gibi dağınık ta ısındıkça parçalar doğru yerlere yerleşiyor gibi.

Yolda başka bir motorcuyla selamlaşmak. İşte iki tekerin samimiyeti, dostluğu, dayanışması.
Birde sen selam verdiğinde salak salak bakanlar varya " ulan motorda birşeymi var acaba benimi uyarıyor" şaşkınlığıyla bakarlar , o bakışlarda fena olmuyor. Genelde çapırcılar çok selamlaşır nedenese . En yavaş olduğumuzdanmı , hani neredeyse karşı yönden gelenle sohbet edicez o yan yana gelme anında :)

Bir tane daha . Çamurlu orman yollarında scooter yada cruiser ile gezerken yanımdan geçen crossların " lan bu salak ne yapıyor burda " bakışarıda favorilerim arasındadır. ( tescillidir bu bir tanesi ortak arkadaşımız çıkmıştı abi bende bu salak bu motorla ne yapmaya çalışıyor diye bakmıştım dedi. Direk kendi ağzından duydum : )

haftada bir gün yaptığım uzun yolları özledim
2 kasımdan beri istanbulda gariban motorum
her gece hayallerini kuruyorum kavuşacağım günün
işte o zaman mutlu oluyorum

Trafikte arabaların yanından geçerken içlerindeki çocukların büyük bir merakla beni süzmeleri çok hoşuma gidiyor.
Geleceğin motorcuları yetişiyor gözüyle bakıyorum ve arada selam veriyorum falan işte :) :) :p

Motorumun sürekli arıza yapmasını çok seviyorum :) O kadar seviyorumki sığdırasım geliyor TORAMAN'a o an!!! :)

Dün aksam toraman la gezdikten sonra apar topar arabaya atlayıp hatunu kadıkoyden almaya gittim, eldiven, mont, kask hepsi üzerimde, araba bipper.. Sanki dakardan hızını alamamış gelmiş gibiyim :) insanların ısıklarda bakıp gülmesini, napıyo la bu salak diye fıdıldasmalarını sevdim :) arada salağa yatmak iyidir..

İstanbul'da iken sabah 07:30 da Çekmeköyden çıkıp şile otobanından Üsküdara işe gitmeyi seviyorum. Hiçbir 4 teker sıkışıklıktan ilerleyemezken, tüm manidar bakışları üzerimde hissetmek güzel oluyor...

Mersin İl Temsilcisi
yağmurda otobanda olmayı
yağmur sonralarında dağ yollarında olmayı
çamur içindeki motoru
ön camdaki, kasktaki ve fardaki sinek ölülerinden dolayı
bir de ıssız yere vardığımda, çalı-çırpı toplayıp ateş yakıp başında çay demlerken sohbet etmeyi
mersin-antalya arası yolları
tarsus-çamlıyayla arası tırmanan virajları
bir de bedava bakım yaptırmayı
haaa, bir de motorumun olmasını çok seviyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar