Edy (Erdem) yaralanmalı kaza yaptı

boy

Az önce artık bizim sabit buluşma noktamız olan Göztepe Kahve Dünyası'nda görüştük kendisiyle. Durumu iyi, sol kolu alçıda. Ciddi birşeyi yok.

edy

boy'unda söylediği gibi durumum iyi. herkese tekrar teşekkürler.

çok geçmiş olsun.acil şifalar
bugün bende kaza yaptım benim ki kendi aptallağımdan:pr:
yüksek hızla viraja girersen dönemezsin hesabı.
allahtan full koruma giyiniyoruz yoksa sonu kötü

akşamleyin kendisiyle görüştük. durumu gayet iyi gözüküyordu. verilmiş sadakası varmış. geçirdigi kaza gerçekten büyük. çok şükür sadece kolu alçılı.

buradan tekrar kendisine ve ailesine geçmiş olsun.

Buyuk gecmis olsun ama bu nasil bir mantik bana aciklarmisiniz kaza izlerine bakarsaniz bu dostumuza carpan arac 100km/h daha hizli gidiyormus sehir icinde bu hiz nasil mumkun , millet ehliyet diye katil ruhsatimi tasiyor.???/

iyi olduguna sevindim, buyuk gecmis olsun ve acil sifalar diliyorum....

Ancak bizi kaza sonrasindaki prosedurle ilgili olarak da bilgilendirirsen sevinirim... Ne olur ne olmaz(Allah korusun) bilgimiz olsun...
yani hukuki durum nedir? bi de aracin sigortasi da yokmus zaten? sadece 3 kurusluk cezayla mi yırtıyor yoksa .....?
bilgilendirisen sevinirim...
gorusmek uzere, tekrardan acil sifalar diliyorum...

@edy çok geçmiş olsun :pale:

Ucuz atlatmışsın olayı

Kaza nerden gelecem demiyor işte sen durursun arkadan sana çarparlar :farao: .. Çok yazık ya tekrar geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Aslında her ülkede derin devlet kavramı olduğu gibi her şehirde de bir "derin motosikletçiler" ::whip:: kurulmalı. Bu tabii burada asla bahsedilmemeli, underground olarak sorunlara çözüm bulunabilir ve tabii çok gizli ::shhh:: olmalı." diyenler çıkabilir ama bunlar tabii normal olmayan ve asla olmaması gereken yollar.

çok büyük geçmiş olsun...

evt bence de motosiklet derin bir kavram olmalı, ama maalesef bu da çözüm olmaz, keşke olsaydı...

Erdem çok geçmiş olsun abi.. En kısa zamanda inşallah sağlığına kavuşursun. Geçmiş olsun:rendeer:

Allah bütün trafik canavarlarından korusun bizi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim çok geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar