Erdem, başlığı az önce gördüm. Çok büyük geçmiş olsun! Pazar günü sen, ben ve Hakkı buluşup karting yapacaktık, ben gelemedim. Siz Hakkı ile berabermişsiniz, az önce onu aradım, senin kaza yaptığından haberi bile yokmuş. Akşam müsaitsen sana uğrayacağız, Hakkı zaten seni arar.
Ben şimdiye kadar aynı şekilde üç kez tehlike atlattım. Işıklarda dudurken arkamdan çok hızlı şekilde araba geldi ve acı fren sonucu benim durduğum yeri geçerek durabildi. Ben bu durumlarda her an gazlayacak şekilde durur ve hep arka aynalarımı kontrol ederim. Eğer arkamda bir araba varsa rahat duruma geçerim yoksa her an gazlamak için tetikte dururum. Şimdiye kadar atlattığım aynı tür tehlikelerin üçünde de bu şekilde gazlayarak kendimi kurtardım. Bunlar Türkiye gibi bir memlekette bunca sene motosiklet kullanma sonucu kazanılan deneyimler. Bugün hala ışıklarda duruken önümü değil hep arkamı kollarım ve sol ayağım vitesin üzerinde durur.
Tekrar çok büyük geçmiş olsun... Umarım en kısa sürede iyileşir kendine gelirsin, daha pistlere gideceğiz. Motoruna da çok üzüldüm. Çok güzel motordu gerçekten ama sanıyorum şaside falan ciddi bir hasar yok gibi gözüküyor.