- Konu Yazar
Edirne'den selamlar..Eski bir bisikletçi, yeni bir motorsikletli olarak tüm foruma merhaba...
Edirne'den selamlar..Eski bir bisikletçi, yeni bir motorsikletli olarak tüm foruma merhaba...
Teşekkür ederim.Hoşbulduk.a.slm...hoşgeldiniz....
Hoşbulduk kardeşim.Görüşelim..Hoşgeldin abi. Bende Edirne'denim.
Teşekkürler, hoşbulduk...Merhaba Ergun Bey; hoşgeldiniz...
Hoşbulduk kardeşim.Görüşelim..
Hoşbulduk,teşekkürler.ÜSTADIM ALEYKÜME SELAM HOŞ GELDİNİZ....iyi forumlar........
En yakın zamanda Forum üyeleri olarak Edirne'de buluşup, Edirne ciğeri yiyebiliriz...hoşgeldiniz...de.............
neden eli boş geldiniz?
tava ciğeri nerde?? göremedim???
olsada yesek...:cat:
En yakın zamanda Forum üyeleri olarak Edirne'de buluşup, Edirne ciğeri yiyebiliriz...
Aydın'a gidin aydın'aHos geldin abim bende edirneliyim tüm kaleiçine selam söyle benden
![]()
Hoşbuldum...Hosgeldiniz.
Ben de hayat arkadaşımı Edirne'de bulup buraya taşınan bir Ankaralıyım.Kızınız Meriç ve eşinizle bütün bir yaşam mutluluklar dilerim.3 yıl Trakya Üniversitesi, hayat arkadaşımı, aşkımı bulduğum kutsal şehir, şimdi bir kızım var ve adı MERİÇ. Hoş geldin sefalar getirdin...
Hoşbulduk.Çoğaltalım forumdaki Edirnelileri.Benim EDOSK(Edirne Doğa Sporları Kulübü)'nden 4 arkadaşım var motorsiklet kullanan.hoşgeldin usta... fazla insan yok edirne den forumda ama yine de biz varız diyelim![]()