Edirne'den selamlar...

Edirne'den selamlar..Eski bir bisikletçi, yeni bir motorsikletli olarak tüm foruma merhaba...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Ergun Bey; hoşgeldiniz...

a.slm...hoşgeldiniz....
Teşekkür ederim.Hoşbulduk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------

Hoşgeldin abi. Bende Edirne'denim.
Hoşbulduk kardeşim.Görüşelim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------

Merhaba Ergun Bey; hoşgeldiniz...
Teşekkürler, hoşbulduk...

hoşgeldiniz...de.............
neden eli boş geldiniz?
tava ciğeri nerde?? göremedim???:p
olsada yesek...:cat:

3 yıl Trakya Üniversitesi, hayat arkadaşımı, aşkımı bulduğum kutsal şehir, şimdi bir kızım var ve adı MERİÇ. Hoş geldin sefalar getirdin...

hoşgeldin usta... fazla insan yok edirne den forumda ama yine de biz varız diyelim :)

Hoşbuldum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

3 yıl Trakya Üniversitesi, hayat arkadaşımı, aşkımı bulduğum kutsal şehir, şimdi bir kızım var ve adı MERİÇ. Hoş geldin sefalar getirdin...
Ben de hayat arkadaşımı Edirne'de bulup buraya taşınan bir Ankaralıyım.Kızınız Meriç ve eşinizle bütün bir yaşam mutluluklar dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

hoşgeldin usta... fazla insan yok edirne den forumda ama yine de biz varız diyelim :)
Hoşbulduk.Çoğaltalım forumdaki Edirnelileri.Benim EDOSK(Edirne Doğa Sporları Kulübü)'nden 4 arkadaşım var motorsiklet kullanan.
En kısa zamanda onları da üye yapacağım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar