[Edirne - MT]

Motosikleti
Dl650vstorm
selam beyler bi ricam var edirnede keway süpershadow250 nin fiyatı nedir istanbul da kalmadı geçen pazar edirneden geçerken motomax bayiinde gördüm sıfır ı vardı ama dükkan kapalıydı şimdiden teşekkürler..::sos::

sato8 dostum yok baba yahu kırdıysam kusura bakma
bayramda edirnedeyim inşallah edirne mt deki tüm arkadaşlara selamlar.
görüşmek üzere

sato8 dostum yok baba yahu kırdıysam kusura bakma
bayramda edirnedeyim inşallah edirne mt deki tüm arkadaşlara selamlar.
görüşmek üzere

işalla tanışmak kısmet diğer mt lerden insanlar tanıyom daha edirneden bi kişi tanımıyom. bizim edirneliler çok soğuk bu konuda. bende canım sıkıldımı basıyom gidiyom kırklareline. napayım:farao::farao:

işalla tanışmak kısmet diğer mt lerden insanlar tanıyom daha edirneden bi kişi tanımıyom. bizim edirneliler çok soğuk bu konuda. bende canım sıkıldımı basıyom gidiyom kırklareline. napayım:farao::farao:

ah be satocum,simdi kirklarelinde olsam piyasayi kazimistik la :queen:

sato8,
dostum müsaitsen görüşebiliriz geldim memleketime.
0 535 898 88 58

tüm Gaziantep MT adına geçmiş ramazan bayramız kutlu olsun

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

bende varım.önümüzde ki nisan-mayıs aylarında bir buluşma yapamayızmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet... 25 Kasım'da motorcular da korteje katılacak. sabah 09.30 da itfaiye'nin önünde bayraklama ve süsleme yapılacak haberiniz olsun.. bu arada Ekol Motor'da kampanya var. 20 gün sürecek.. tüm modellerde peşin fiyatına 10 taksit.. banka kredisiyle falan diil. yanınıza bi kefil alıp gidin, imzalayın senetleri alın motorunuzu.. (inşallah bu sefer supershadow u alcam, bi satabilsem benim scooter ı..) bu arada benim 150 cc Mirage Maxi Scooter ım satılık.. kesin görmüşsünüzdür kırmızı, bursa plakalı. istedğim fiyat 1200, indirim yapabilirim. motosiklet.net üyelerine extra 800 ytl ye satarım.. yeterki ciddi biçimde alıcı olun.. :D (supershadow a peşinat yapıcam..)

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet... 25 KASIM 2007 (Edirne'nin Kurtuluşu)'nda kortej yapacaktık. vali ayıp etti.. c.tesi olur dediği olaya pazar izin vermedi.. yetmezmiş gibi bayram bittikten sonra ana caddeye çıkmamızı da yasak etti. başımıza da 3 polis ekibi dikti.. buna bi anlam veremedik.. haber 27 kasım salı Edirnehaber gazetesinde yayınlanacak. ben kortej için toplanışımızı burada fotoğraflarıyla sizinle paylaşçam.. az sabredin fotografları ufaltayım :D

Haklısınız, 30 civarında motorsikletli bosuna toplandı o saatte, halbuki ne güzelde süslemistik al bayraklarla demir atlarımızı..Yazık oldu..:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
fotograflar için galeri hazırlamaya çalışıyorum.. linkini iki güne kadar vericem :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
yalan olmadı.. galeri hazır.. benim sitenin süresi geçmiş :D
merak etmeyin yükliicem.. isteyen gazeteye boş bi cd ile gelebilir hepsini veririm.
bu arada benim maxi scooter a alıcı çıktı. galiba super shadow'uma kavuscam yakında..... :) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
vazgecti... neymis efendim ön tarafta tüp tasiicakmis teneke tesiicakmis benim motorun ön tarafi düz diilmis... :( ss gene kacti :pr: (galiba o motor benim kaderim ha, ona da alici cikmiyo :queen:

İstanbuldan bi bayi aliyomus motoru.. ss kacti... ikinci el alcaz artik..

Son düzenleme:
...Tüm MT EDİRNE ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:

Saygılar...
========= muratgergerli=======

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar