[Edirne - MT]

Tanışalım bigün arkadaşlar. Biz exile ile tanıştık walla. Gezdik bile :p

evt aykut abi baya iyi eglendik sagolasın..:) bunun devamını getirelim..

bende Edirne\Uzunköprü lüyüm:D gezi falan yapılır ise katılırım.

bende EdiRNe - uZuNKöPRü 'denim.İnşallah bizimkilere aldırtıcam bi MONIAL 100 KH . ben edirnede pek biyer bilmem ama edirneli arkadaşım war.alırım onu geliriz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet ben de yeni katildim.. çarşamba motorum altimda oluyo.. jazzbass kankamdir beraber gezicez zaten bu arada aslen Uzköp-Yeniköylüyüm. motoru aldigim gibi köye gidecem ordan da enez e .. isteyen gelsin.. Yniköy şarabını bilmeyen trakyalı olduğunu sanmiyorum.. tatmayan gelsin tadalim beraber :D

hızımız 70 km yi geçmediği sürece çokta uzun mesafe olmayan gezilere açığım

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya millet..benim peder tam iş biterken taş koydu.. benimmotor bi sure gecikecek :( senelik iznimi de erteliyorum motor gelince yerde kar buz olsa bile cikacam enez e gidecem o motorla.. bari bu ara ehliyetimi de alirim.. kusura bakmayin cok hevesli gelip sona satmis gibi oldum ama inanin iki kez sinir krizi gecirdim bu sabah.. bacaklarim kasildi sinirden 20 dakika kipirdayamadim..

geçmiş olsun adamım , olucak oda bea sinir sitres yapmada<n hangimiz motor aldık.. ehliyeti unutma sakın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazildim ehliyete.. bu arada gezi denince Edirne'den bi abimiz rekor kirmis.. ybr 125 ile 4300 kmlik bi geziye cikmis.. gazeteye davet ettim.. haber yapicam kendisini.. :D rumuzu "yeniceri" uraya da davet edelim de katilsin yaw 20 yillik motorcu...

yaaav bırakın gezi felan atlayın motorlara süloğlu barajına. yakarız mangalı. isterseniz oğlak alalım çevirelim 4 kasada bira aldıkmı yeter.:cat:

yaaav bırakın gezi felan atlayın motorlara süloğlu barajına. yakarız mangalı. isterseniz oğlak alalım çevirelim 4 kasada bira aldıkmı yeter.:cat:

tipik bi trakyalı.gölbaşı,mangal ve bolca bira :queen::queen::queen::queen:.sonrada siz o kafayla motorada binersiniz :bounce:

tipik bi trakyalı.gölbaşı,mangal ve bolca bira :queen::queen::queen::queen:.sonrada siz o kafayla motorada binersiniz :bounce:

ayık kafayla binince kullanamıyom motoru ben yavv :queen::queen::queen:

Biz trakyalıkay abi:cherry:
kaldı ki ben içki içmem :cherry: içki parasına daha lezzetli şeyler içilir

hayret verici bişey yhaa. ben edirnede sadece cami hocaları içmez diye bilirdim. hani süloğlunda namazdan sonra kafayı çekmeye gidenler var o yüzden diyomda. kurban etiyle rakı felan. eywaaa cidden yha sezon bitmeden bi baraj yapalım...

Sato arkadaşı ayartabilirsem bi hafta gelicem ama kesinlikle alkol olmaycak

tamm alkol yok. başımın üstünde yerin var buyur gel. ben sık sık geliorm edirneye motorla. bi ara yanına uğramak isterim nerde bulabilirim seni.

selam topraklar..:cat:
ben ve arkadaşlarım 02/09 günü oraya gelmeyi planlıyoruz
gezecek yerleriniz olduğuna eminim..
umarım zorlanmayız :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam topraklar..:cat:
ben ve arkadaşlarım 02/09 günü oraya gelmeyi planlıyoruz
gezecek yerleriniz olduğuna eminim..
umarım zorlanmayız :bounce:

dehşet yerlerimiz var.. bi terslik olmaz da motoru yarin alirsam sizi bizzat ben gezdiririm :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
alamadım malesef.. kafayı yemek üzereyim.. sanirim simdilik i mondial kt125 le idare edicem..
evet Edirne Haber'deyim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar