[Edirne - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saray-vize kırmasıyım,çorlu,keşan,tekirdağ merkez de akrabalarım mevcut olup istanbulda ikamet etmekteyim Regal Raptor sahibiyim,edirne merkezde teyzem ve dayım esnaftır(barın kundura ile uğur kundura),senede birkaç kez edirneye giderim bu aralar bi organizasyon olursa bana uyar şu işi ciddiye bindirelim de gidelim beya
(ayrıca ciğer ve keçecizade olayına şiddetle katılıyorum)
otururuz meriç boyuna yemeğimizi yer içkimizi içeriz çok güzel olur valla

ben de edirndenim adım onur agk 125 alıyorum kısmetse insallah gorusuruz

selam millet bende aranıza yeni katıldım edirnenim bi edirne kafilesiyle bi emirgan da takılalım ya dizelim şöle motorları yan yana alemde grup görsün
34 plakalı kırmızı 125cc bi kanuni görürseniz durdurun tanışalım ;)

exile' Alıntı:
selam millet bende aranıza yeni katıldım edirnenim bi edirne kafilesiyle bi emirgan da takılalım ya dizelim şöle motorları yan yana alemde grup görsün
34 plakalı kırmızı 125cc bi kanuni görürseniz durdurun tanışalım ;)
Gel tanışalım bende motor yok ama artçı olarak atlarım arkana

Edirne - Kaleicinden Gökhan.. Motorcu Arkadaslara Selam.. Suan Keeway var. Bir Ay Sonra Regal Raptor 250cc Alicam.. Gorusmek Uzere..

EEee Edirneli motorcu Arkadaslarim.. Yeniden selamlar, bakiorum ki kimse hic birsey yazmamis. bi atraksyon yapmamiz lazim degil mi?

crea sen nerdendin yahu ne iş yapıyodun mekan neresi
Hatta msn de belirtsene

selam ben ramazan edirne son sıraya düşmüş nerdesiniz edirnedeki motorseverler

bende edirneliyim geckin'li küyünden yazın arkadaşlarla trakya gezisi yapmayı pilanlıyoruz şu anda yol haritasını cıkartıyoruz ciher yemeye gelcez ama şu anda istanbulda oturuyoruz

Slm arkadaşlar bende Edirne'liyim (Edirne'deyim)Suzuki İntruder vs 600 almış olmam nedeni ile Tiger 250 'mi satıyorum.Görüşmek üzere

kemerlim hoş geldin umarım edirnede görüşürüz,, Sülogluda guzeldir...

komsu mt,sanirim edirneliler fazla net kullanmiyolar,cani sikilan varsa Kirklareli MT'ye bekleriz,Guzel geziler ve muhabbetler donuyo...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırklareli pınarhisarda bu hafta pazar günü gezi var isterseniz gelin marmara buluşması olarak duyurlar bölümünde konu var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar