[Edirne - MT]

Edirne MT yaz uykusunda sanırım.Bir etkinlik,organızasyon varsa katılmak,sizlerle tanışmak isterim.

Motosikleti
N'aC'i
Edirne MT yaz uykusunda sanırım.Bir etkinlik,organızasyon varsa katılmak,sizlerle tanışmak isterim.

cumartesi öğlen takıl topraam..

qr6pb.jpg

edirnede bi toplantı bi buluşma yada organizasyon yapalırsa katılmak ve sizlerle tanışmak isterim arkadaşlar.. saraçlar KVK Store'dayım..

haftaya vakti olan edirneli motorcu var mi? tanisalim görüselim diyorum, paztartesi kismetse Edirneye ugrayacagim..

yaza inşallah birlikte bişeyler yaparız arkadaşlar, en azından bi çanakkale , tekirdağ gibi uzun yol yapmak isterim bikaç motorcu ile.

benide ekleyin listeye 2013 ybr mavi
Edirnede şuan görüşebildiğimiz ahmet arkadaşımız var ceyceypad nickli arkadaşımız onun dışında edirnede motorlu arkadaşları görüyoruz ama MT'ye takılmıyolar heralde bi buluşma fln ayarlayamıyoruz diğer illerdeki buluşmaları fln toplanmaları imrenerek izliyoruz helal olsun ne diyelim..

Edirnede şuan görüşebildiğimiz ahmet arkadaşımız var ceyceypad nickli arkadaşımız onun dışında edirnede motorlu arkadaşları görüyoruz ama MT'ye takılmıyolar heralde bi buluşma fln ayarlayamıyoruz diğer illerdeki buluşmaları fln toplanmaları imrenerek izliyoruz helal olsun ne diyelim..

ben 5-6 senedir falan mt deyim , kocaeli gezisine bile katılıyorum 2 yıldır,istanbula gazladıkça buluştuklarım oluyo , foruma da sürekli giriyorum ama bu başlığa baktığım yok, umudu kesmişim :)

Motosikleti
N'aC'i
hafta sonu edirneden arkadaslarımız Trakya Motosiklet Klübü olarak etkinlikteydi. hayrabolu kross yarısları dahilinde tekırdag ucmak dere vırajları ve dönüş ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar