[Edirne - MT]

23-24 HAZİRAN TRAKYA MOTOSİKLET KULÜBÜ'NÜN DÜZENLEDİĞİ
1 GECE 2 GÜNDEN OLUŞAN KIYIKÖY GEZİSİ VAR ARKADAŞLAR
HERKES DAVETLİDİR....
DETAYLI BİLGİ
http://www.facebook.com/events/398634960177959/
Antik çağlardan bu yana yerleşim merkezi olan Kıyıköy, Trakya'nın Karadeniz sahilinde, Kırklareli'nin bir ilçesi. huzurlu bir tatil merkezi. Kıyıköy'de doğaya ve tarihe yolculuk yaparak farklı bir haftasonu geçirebilirsiniz.

merhaba arkadaşlar, bende aranızayenı katıldım. bir gun toplanalım diyorum. trafıkte karşılaşırsak mutlaka kornamı kullanırım her motorcuya karşı 'selam bağbından' aman yanlış anlamayın:mrgreen: tekeriniz düz bassın...

merhabalar,ben emre_ bugün yeni katıldım aranıza.. edirne-merkezdeym. =Z ayrıca söylemeyi unutmadan; tiger 250 motorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

slm.lar ben emre...

Pek etkin bir MT üyesi değilsiniz sanırım :) Edirneye gezmeye gelsek kimleri bulabiliriz ???? [ Tekirdağ

Evet arkadaşlar, bu kez buluşma işini gerçekleştirelim. Öğrenci arkadaşların da geliş tarihlerini düşünerek Eylülün son haftasına ne dersiniz?

Edirne mtde sinop mt gibi uykuda =) ekimin başı gibi gelirim artık herhalde bu kadar yaz tatili yeter =) gözüm forumlarda herkese iyi günler

bende varım bende varım selam keşan-uzunköprü ikiside var

---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:38 ----------

gezilere katılmak isterim ama ehliyetim olmadığı için bu zevkten mağrum kalıyorum

arkadaşlar slm.gördüğüm kadarıyla edirnede organize olmakta güçlük çekiyoruz....bence ilk önce buluşalım tanışalım ne dersiniz.....yer karaağaç yeşil sera kahvaltı bahçesi .tarih 13 ekim cumartesi ...saat 10:00 ..bakalım kimler gelecek....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar