[Edirne - MT]

EDİRNELİ ARKADAŞLAR havalar düzelmeye başlıcak kısmetse bişiler yapalım diorum ileriye dönük kimsenden tık yok :salut:

edirneli arkadaşlar kısmetse geliboluya gidioruz yaz için 125 ve 250 cc lik arkadaşlar bilginize şuanda 2 motoruz titan ve ybr 125

edirneli arkadaşlar kısmetse geliboluya gidioruz yaz için 125 ve 250 cc lik arkadaşlar bilginize şuanda 2 motoruz titan ve ybr 125

eğer ben o zamana kadar suanki 110 cup umu kakalayıp ybr edinebilirsem ben de gelirim.:cat:
(Bu arada ybr arıyorum tırım tırım varsa edirnede bildiğin haberim olsn)

eğer ben o zamana kadar suanki 110 cup umu kakalayıp ybr edinebilirsem ben de gelirim.:cat:
(Bu arada ybr arıyorum tırım tırım varsa edirnede bildiğin haberim olsn)

s.a gençler bende lüleburgazdan katılmayı düşünüyorum aslında ama ruhsatta problem var düzelirse gelmeyi isterim inş.. sorunsuz bir gezi yaparsınız selamlar sevgiler...

arkadaşlar havalar düzelmeye başladı bişiler yapalım yha artıgın şöle uzun yol düşünenler sezon açıldı kimsede tık yok

vallahi mesai olmazsa veya vardiya uyarsa gelirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 ----------

ben burgazliyım aslen uzunköprü meriç doğumluyum yolunuz düşerse buyrun gelin gezeriz otururuz msn adresim [email protected]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:13 ----------

bende kanuni racer 200 cc var bu arada onuda söyleyeyim istedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:14 ----------

bu pazar kısmetse evrensekize baraja gideceğim gelmek isteyen gelebilir ama kısmetse kesin bişi diyemem

[color="ındigo"]hadiyin bakalın sevgili motor sever hemşerilerimiz artık havalarda ısındı bakalın ne bahane bulucaksın bişiler yapalım artık vakti geldi [/color]

ben burdayım hala :)
siz bişey kararlayın site ye arada takılan 3 kişi daha var onları da bağlarım:bounce:

selamun aleykum genc tarkya milleti bende babaeskıden gökhan kuba kullanıcısıyım yolunuz düşerse beklerim..eger bi bulusma falan olacaksa banada haber werin mutlaka tanısalım kaynasalım :bounce:

Son düzenleme:
aga burası epten ölüymüş bea edirne hiç yok bi t.dağa grubuna girip bakın kaç sayfa var yaw bune eptende olmaz ki bea

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 ----------

hani olurda bi ses çıkarsa takaslı motor arıyorum

aykırıdan da öte kaçüü bunlar :)
yaw burda hiç gezen tozan olmaz mı arkadaş bu ne yaşamayın :)
bol sohpetler dicem eden de yok sohpet

ben bi edirne- enez yaptm :) iyiydi be... ekip var 4 kişiydik mesela ama siteden değiller.

s.a bende bu forumun takipcisiyim edirne/keşan'dan ama daha motorum yok :( bu yaz alcaktım ehliyet almak zorunda kaldım (b) bi kac ay sonrada a2 ehliyetimi almak için yazılıcam eger kısmet olursa önümüzdeki yaz hayalimdeki seytan aletini alıp sizlerle birlikte gezilere katılmak isterim...iyi forumlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar