[Edirne - MT]

kurban_bayrami.jpg

Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız

TEKİRDAĞ/TRAKYA MT

a000002.gif

kurban2li4.jpg

Koyun_inek_kurban_bayrami.jpg

koyunkavurmahw0.jpg

NİCE MUTLU bAYRAMLARA:)

Tüm edirne mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

arkadaşlar yaza edirne mt. olarak bi gezi düzenleyelim ne dersiniz.hem sitedeki diğer dostlarımızla görüşme fırsatı buluruz.bu arara yaza 54 bsa görmek isteyenler bana ulaşabilir. şuan yeniden doğmak üzere .

evet yaza edirne mt olarak bir gezi yapalım +1 beni de yazın bu arada pek kendimi tanıtmadım hep takip ettim forumu adım caner edirneliyim eskisehirde okuyorum bu yüzden eskisehir mt de takılıyorum :) ocagın 19unda 21ime giricem kısa benden bu kdar motorum cruiser ama hayalimde yamaha XT 600 war endurocu olmak istiyorm TEKRAR SELAMLAR

Adana İl Temsilcisi
Edirne MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Arkadaslar;
Motorla ilgili degil ama, elimde 6 tane Sarı Prenses, 4 tane İceman ve 1 tane Vatoz akvaryum balıkları var, akvaryum balıklarıyla ilgilenen arkadas varsa bedava verebilirim...

Arkadaslar;
Motorla ilgili degil ama, elimde 6 tane Sarı Prenses, 4 tane İceman ve 1 tane Vatoz akvaryum balıkları var, akvaryum balıklarıyla ilgilenen arkadas varsa bedava verebilirim...

Arkadaşım bende hemen alabilirim :)
2 tane sarı prenses ve 1 tane vatozum kaldı benimde

Edirne MT selamlar yaza teker dönüyor mu bu arada ben Caner Edirne merkezde oturuyorum tanıyanınız var mı bende motorumu degistirmeyi düsünüyorum yamaha xt yada hyosung gtr250 düşünüyorum

Son düzenleme:
Selamlar
Ben banlanan SAKAL üyeliğimi aktif etmediler ben de yeni bir isimle kayıt yaptırdım. Kendinize iyi bakın, farınız da yolunuz da açık olsun.

ben de ceyhun inşallah yaza ben de ybr yadda cbR 125r ile aranızda olacam
da edirne mt de hiç hareket yok yaw

Son düzenleme:
şuraya bir mesaj yazın Allah aşkına 1 asır oldu giriyorum edirne mt ye son mesaj hep su üstteki mesaj hep son sayfa 16 :) kimse yok mu yaw edirneden bu forumda yaz da gelio bişiler yapalım milleeeeet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar