[Edirne - MT]

valla canerime helal olsun diyorum ama ; Bi yerdenDE Endişe İçinde bakıyorum ; Koskoca Edirnede bi eşlik edecek adam yokmudur yahu ? :silent:

ben varım kanki ama elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyorum sen de biliyosun :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah be kızanım ben gelirdim ama bilion su an ne motorum var ne de vites degistirebilcek saglam bi sol ayaam... galiba benim talikayı sattigim arkadastan geri alicam. o zaman ayaam sakat ta olsa gelirim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar günü draglardayım.. otobüsle gelcem ama orda olcam... orda gorusurus...

beyler draklar umduğumdan daha iyi oldu adamlar makinaların gazını çektikçe içim bi acayip oldu :queen:çok süper di harbiden

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet.. draglara gidemedim onun yerine iş yaptım para kazandım ve sattığım düldülümü geri aliyom.. caner bundan sona yalnız kalmican gezilerde ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
burdayım caner.. beyzade cafeye gel gündüz oraya takılıyom.. ama herzaman diil.. birasdan gitçem gel istersen.. benim dğldğl 16 plaka.. üstümde lacivert adidas aşofmanla kafamda siyah bandana var.. zaten 120 kg beden :D nerdegörsen tanırsın.. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet Edirne - sahil yolundan Uzunköprü - İpsala - Dağ yolundan Enez - Sahil yolundan Sultaniçe, yayla, erikli, mecidiye - normal yoldan keşan, uzunköprü, havsa, edirne gezimin fotolarını yüklemeye başladım.. toplamda 197 foto.. 490 kmlik bir gezi.. foto makinem arkadaşta olduğu için cep ile çektim o yuzden kalite düşük ama güzel bi gezi oldu.. düldülümün anası ağladı ama olsun.. o da mutlu ben de :cherry:
trakya MT de.. bakabilirsiniz..

Selam millet bende geldim. Ama henüz motorum yok :( yaş nedeniyle Herkeze Selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
vaaay kızanım.. keşke Ayrabol'a gelebilseydin pazar günü.. gusel eglencektik

mrb arkadaslar bende edirne denm liseyi orada okudum ama havsada kalıyorum. Moped ci varmı burada moped :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar