[Edirne - MT]

ii gibi de şu okulda bi bitse seneye ekim de motor ehliyet kursuna yazılma planlarını yapıom :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trakya MT olayını tuttum.. millet.. siz toplanın kaçırmayın bu günleri.. ben ayaam alçıda yataamdan yazarım size burdan :salut: doktor sol ayak bilegimde iç kanama olmuş dedi.. en az 10 gün yatçakmışım.. zaten motor da alamadım henuz :( ama alınca var ya her haftasonu başka gezi tertipliicem.. ocaanıza incir agaci dikecem benzin parasindan iflahiniz kesilcek :D hehehe

Trakya MT olayını tuttum.. millet.. siz toplanın kaçırmayın bu günleri.. ben ayaam alçıda yataamdan yazarım size burdan :salut: doktor sol ayak bilegimde iç kanama olmuş dedi.. en az 10 gün yatçakmışım.. zaten motor da alamadım henuz :( ama alınca var ya her haftasonu başka gezi tertipliicem.. ocaanıza incir agaci dikecem benzin parasindan iflahiniz kesilcek :D hehehe

Abi geçmiş olsun:rendeer:

Ayıp ediyosunuz arkadaşlar sadece caner temsıl ediyo edirneyi biraz daha katılımcı olmanızı bekliyoruz

proje çalışmalarımda aksilikler çıkmasaydı bende katılacaktım

gercekten edirneden sadece canerin olması bizleri çok üzüyor... ben 20000 nüfuslu muratlıdan ha deyince 50 motor cıkarıyorum :mrgreen: ama böyle bi durum cidden endişelendiriyor beni

Eee arkadaşlar hadı hala mı gelıcek yok canerden baska?
Çocuğu yalnız mı göndereceksiniz yine yollara ayıp değil mi arkadaşlar ya..
bakın adamlar istanbuldan gelicekler siz edirne gibi yerden çıkamıyorsunuz :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar