E-Scoter hakkında bilgi almak istiyorum

Merhaba arkadaşlar Elektrikle çalışan Scooter alacağım.İkinci el.Ama hiç bilgim yok motor konusunda.Bu scooter hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Marka E-Scooter
Model Diğer Modeller
Tipi Scooter / Maxi Scooter
Motor Hacmi 0 - 125 cm3
Motor Gücü 25 beygire kadar
Silindir Sayısı Tek Silindir
Renk Bordo
Km 300
5437153_72132_tzlx366.JPG

Bununla bi yere gidemezsin nerde oturuyosun bilmiyorum ama bulundugun mahallede anca bakkala falan gider b, e-5 e cıkarsan ezerler sinek gibi hız yok cunku 20km falan saatte oda sarjı olucak...:mrgreen:

ne zaman yokuşta rastlasam bunlara üzerindeki pedal çeviriyor :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dookie

Senin gördüğün eski modeller..hem resimdekinde pedal falan yok..:)

Ben bir ara test etmiştim bunlardan..son hızı 45-50km/h yokuşu falan çıkıyor..:cat:yanlız motosiklet performansı beklemeyin şehir içi kullanımda zayıf kalmıyor..:)

amcamda var ama nebılıyım yaslılar ıcın uretılmıs gıbi..

ben tavsiye etmem.neden dersen o parayla ben olsam onun yerine 2 zamanlı bir moped alırdım.bence hiç alma.tabiki yinede senin kararın..neden boyle dusunuyorum dersen hem arkadasların yukarda bahsettikleri gibi performans eksikliği hemde ugrasması zor.bide uzun omurlu degil:cat:

Motor Gücü 25 beygire kadar

:silent: Çok hızlı gidiyo olsa gerek...

Bende tavsiye etmem açıkcası, karar tabikide sizindir ama aldıktan sonra pişman olma ihtimaliniz %99 diyebilirim size...
Bunun yerine moped veya normal bi scooter alırsanız daha hayırlı olacaktır sizin için.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar