E-MAIL SAHIPLERININ DIKKATINE

Birkaç gün önce mailimi hack lediler... ([email protected]) Sizi de bu konuda uyarmak istedim..Ki ayni hataya düsmeyin..

Size bir mail yolluyorlar...Maili okumaniz icin sizden ikinci bir kez kullanici adi ve sifre istiyor.(Nedenini ben sordum, bana guvenlik icin tekrar girmemi soyledi.. Ama nerdeee) Siz bu kullanici adi ve sifreyi ikinci kez giriyorsunuz.. Girdikten sonra (girmeyebilirde.. cunku o artik sizin adresiniz degil: )bilgiler sip diye karsi tarafa gidiyor....Ondan sonrasi malum..

Bunlara lamer deniyor... kendi cikarlari sahsi zevkleri icin millete boyle oyun oynuyorlar... Bu attiklari mailede face mail deniyormus..

Aman haaa dikkatli olun...

gagagotti hiç bir islerine yaramaz dostum.. maksat kendi zevkleri.. giciklik....
renon abi ben nerden bileyim ole olacagini... Baska bir adam verdi bana o adresi. Sanal kizkardesim guyya.. Diye aldim adresini.. Meger kimmis..

hondacbr1100xx' Alıntı:
renon abi ben nerden bileyim ole olacagini... Baska bir adam verdi bana o adresi. Sanal kizkardesim guyya.. Diye aldim adresini.. Meger kimmis..
Hiçbir şey anlamadım... Sorun bende mi acaba? :pr:

Sanal kızkardeş, başka bir adam vs.. :) Kısacası olayı anlamadım ya neyse önemli değil...

kardes ben bir arkadasim ile konusurken ondan sanal kizkardesimin mailini istedim..(adresini bilmiyodum) oda bana bir adres vredi.. [email protected](sizide kandirabilir. dikkatli olun.)Ama o adres teki sahis baskasi cikti (veya kardesimdi :cherry: )
Ve bu oyunu oynadi bana..

yaw niye numara yapıp baskasının mail adresini alıyorlar
isteyene heryerde bedava mail
benmi bunadım hala kafam basmadı bu işe :pr:

sanal kizkardes ne harbiden?sanal sevgili/sex gibi abuk subuk seyler duydum da sanal baci ilk defa duyuyyorum...

mail üzerinden şifrelerinizi kimseye vermeyin arkadaşlar,
öyle bişey yok,

Bence de arkadaşın cümlesi garip olmuş da, anladığım kadarıyla cevap vereyim. Yok olan birinin, yani yetkili birinin sizden mail adresinizi istemesi. Onlarda zaten mevcut oluyo bu...

Prometheus' Alıntı:
anladığım kadarıyla cevap vereyim. Yok olan birinin, yani yetkili birinin sizden mail adresinizi istemesi.
bak anlamışsın :mrgreen:
yani banka sizden bunları mail yoluyla istemez.
özellikle şifre türü işlemleri yapmazlar kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar