42 AAD 22 Plakalı Aracı Acil Sorgulatırmısınız Lütfen
plakayıda sorgulayabilecek arkadaş varmıı ? (01 VJ 003 )
arabama çarptı ve kaçtı plakayı halen polise bildirmedim arka lambalardan sol lamba kırıldı birazda tamponu içini göçürdü....
yıl olmuş 2012. nerdeyse her köşe başında bir PTT şubesi var (hoş biraz uzak olsa kaç yazar?). e-devlet şifresi almanın bedeli 1 lira. ve halen insanlar başkalarından bu konuda yardım istiyor. başka da bir şey söylemiyorum...
Haklısın ama;
Yıl olmuş 2012, e-devlet şifresini unutandan, 6 ay giriş yapmayandan, şifre değişimi sonrası şifresini doğru yazmasına rağmen yeni ve eski şifresiyle giriş yapamayandan ya da hiç bir sebep olmamasına rağmen durduk yere her gün girdiği şifresiyle giriş yapamayandan 10 TL para talep ediliyor. Bunlardan her hangi biri her gerçekleştiğinde 10 TL alınmaya devam ediliyor.
iyi güzel, çok geçerli bir bahane. o zaman şifre almayan uyanıklar, şifre alan ve her unuttuğunda 10 lira vermek zorunda olan biz enayilere sorsunlar, biz enayilerin de başka işleri yok, siz uyanıklara hizmet sonsuz...
bu biraz ağır oldu di mi? evet ama, benim enayi yerine konulmam kadar olmasa gerek. yardım tamam da, 1 olur, 2 olur. bir çok foruma üyeyim, hepsinde aynı durum dönüp durunca bu durum, biraz o sınıfa kayıyor...
ayrıca cezai yaptırımların amaç, sebep ve sonuçlarını bilirseniz, o 10 liranın neyin karşılığı olduğunu da anlarsınız. şifre bu, zırt pırt unutulsun diye değil, hatırlansın diye var...
iyi güzel, çok geçerli bir bahane. o zaman şifre almayan uyanıklar, şifre alan ve her unuttuğunda 10 lira vermek zorunda olan biz enayilere sorsunlar, biz enayilerin de başka işleri yok, siz uyanıklara hizmet sonsuz...
bu biraz ağır oldu di mi? evet ama, benim enayi yerine konulmam kadar olmasa gerek. yardım tamam da, 1 olur, 2 olur. bir çok foruma üyeyim, hepsinde aynı durum dönüp durunca bu durum, biraz o sınıfa kayıyor...
ayrıca cezai yaptırımların amaç, sebep ve sonuçlarını bilirseniz, o 10 liranın neyin karşılığı olduğunu da anlarsınız. şifre bu, zırt pırt unutulsun diye değil, hatırlansın diye var...
parali oldugu icin ilgisiz kalanlar ve ihtiyac halinde de saga sola basvuranlarla, kask takmayanlar ayni kisiler.