E-5'deki 'donlu' motorsiklet sürücüsü

donlu geziler niye düzenlemezler hala anlamış değilim kışta geldi gerçi ama neyse yaza bırakalım herkes en güzel donunu giysin buluşalım hatta en güzel donu giyene yeni bir don hediye alalalım he :cat:

hayalimdeki m:mrgreen:Motorcu

Serin serin gezelim derken, vereceğimiz frikik ler cümle magazine başlık olur galibağ:mrgreen:
Bu yaz, çok kısa bir mesafe yi mayolarımız ile almıştık:pale: kendimi motor üzerinde hep korumalı kullandığımdan, inanılmaz acaip hissetmiştim:pale: şaka olsun diye yaptığımız bu sürüş bile aklımı tavana vurdurdu:pale: Kendimi hiç o kadar aciz hissetmemiştim. KorumaSIz binmeyin kardeşler, ben korumalı aptal bir düşüş yaptım, hala sol omzumda yatakta dönerken ağrı oluyor ve sanırım bütün yaşamımca çekeceğim. Yaralandığım dirsek bölgem sandığımdan uzun sürede tedavi oldu ki eşim Hemşire ve gerekli ehemmiyeti fazlası ile verdi.
Oyuncak olsun diye hayatımıza katıyor ve çok seviyoruz:cat: Ama bilinki oyuncak değil:) Sevgilerimle

Geçmiş olsun, ben kaçırdım herhalde....Allah beterinden saklasın...Herkes lütfen dikkatli olsun...

Arkadaşlar İngilizler fark edilmek adına çırılçıplak marşa basıyor abimiz belkide farkedilmek adına isyanın son noktası gelmiş olamazmı? En azından donla yapıyor protestosunu yine usturuplu :cat:

keşke motorum rengiyle uyumlu olan bi don secseydi :S ama genede adama bravo nolursa olsun kaskını takmıs. aslında kendisini deşifre etmöemek için takmıstır ama bilemeyiz :mrgreen:

elalemin donundan size ne kardeşim...ister cıbıldak sürer ister donla ister korumayla...

kaskı varmı ..var...

ehliyeti varmı...muhtemelen vardır...ruhsatda varsa ...no problema sinyor...:cherry:

demekki adam sadece kafasına önem veriyor :queen::queen::queen:
bilmemki ağlasammı gülsemmi

afedersiniz ama bu arkadaş bayan olsaydı ne tepki güsrirdiniz tepkiler aynı olurmuydu asakerde aç aç vardı o aklıma geldi :bounce:

Topik hortlatmanın ata sporumuz olduğunu söyleriz ama kimse inanmaz??? 2006 yılından sevgilerle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar