DÜZCEYE GİDİYORUM SEREYE HOCAYA CUMARTESİ

Evet hocalar 03-12-2005 cumartesi Düzceye Sereye (Sezai) Hocanın yanına gidiyorum. Olmaz ama olurda biri gelmek ister yada yakınlarda civardadır gelir görüşürüz. Benden duyurması.

Yokmu kimse butaraflarda?

» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bol bol fotoğraf lütfen, iyi yolculuklar :king:

haftaya gitsen gelirdim.. ordan bi de akçakoca yapıp çay içerdik.. havalar düzelince buradan akçakocaya gelicez arkadaşlarımla.. o zaman görüşürüz artık..

fotoğraflar şimdiden merak konusu .. güle güle git .. :king:

Aha bu sefer yakalanmışız valla topic görünsün diye yazmıştım, kötü bi niyetim yoktu.
Teşekkürler arkadaşlar, resim işini bilemiyorum yani action olmayacak biraz yol ve hocayla görüşücez ama iyi bişeyler yakalarsam çekeriz tabi.
freedom34, Hocam bakma hocayla buluşucaz diye topiç açtım yoksa Akçakoca, Eregli, Düzce estikçe gidip hiç birşey yapmadan bir çay içip geldigim yollardır. Bekleriz hezaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar