[Düzce - MT]

düzceli arkadaslar msn adreslerını yazsınlar bız duzcede grup olarak dolasıyoruz sızlerlede tanısmak ısterız hatta bolulu arkadaslarda yazarsa tanısmıs oluruz benım msn adresım

[email protected]

motorum honda cbf 250 ;)

slmlar..

Arkadaşlar yaz geliyo havalar ısınıyor artık üstümüzdeki pası atalım yakın zamnda ufak çaplı bir gezi yapalım nedersiniz???

selam motorcu dostlar ben duzceden oguzhan hepınızı beklerız duzceye burada nelerr var nelerrrr.gezılecek ve gorulecek cok yer var .

selam bana ulaşın turlar duzenleyelım bolulu arkadaslarlada tanısmış kaynaşmış oluruz... [email protected]

Son düzenleme:
düzcede deprem oldu hasar falan yok dimi arkadaşlar :silent:

evet deprem oldu hemde baya bı 3.8 şiddetinde :( ama ne can nede mal kaybı var cok sukur merak etmeyın herkez iyi :cat:

selam motorcu dostlar ben duzceden oguzhan hepınızı beklerız duzceye burada nelerr var nelerrrr.gezılecek ve gorulecek cok yer var .

selam bana ulaşın turlar duzenleyelım bolulu arkadaslarlada tanısmış kaynaşmış oluruz... [email protected]

msn adresınızı ekledım bende düzcedeyim ekleyin tanısalım arkadaslar geıler duzenlerız :cat:

[email protected]

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar, kocaelindeki üzücü bir olay hakkında bilgi vermek istedim.

Belki karşılaşan olur veya bir yardımı dokunur.

ARKADAŞLAR MÜNKÜN OLDUĞUNCA HERKESE YOLLAMAYA ÇALIŞALIM LÜTFEN.

Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!

Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!

0 533 626 57 52
0 216 308 60 76

(Bu mail'i lütfen listenizdeki herkeze ulaştırınız..!!)

slm ben de düzceliyim.

16 yaşındayım.daha yeni mobiletten ybr 125 e gectim.

yani eğer bir gezi olursa katılabilirim ama ailem e-5 e,otobana ve düzce dışına cıkmama izin vermiyor.ufak bi gezi yapsak kesin katılırım,güzeldere şelalesi falan...

aslında utangac birisiyimdir net te konuşıyorum böyle:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 AM ----------

msn: [email protected]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 AM ----------

msn: [email protected]

DÜZCE MT HAYIRLI KANDILLER:rendeer:ASFALT MELWEĞİ SENIN KIZINMI ABİ ÜZÜLDÜM YA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BULUNUR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar