Düzce Çiçekli Yaylası 2015 ilk deneme tırmanışı

selamun aleykum arkadaslar bu ılk gezı anlatım denemem olucak umarım begenırsınız..
tek motor (cbf250) ıkı kısı beykoy duzceden derdın koyu uzerınden cıceklı yaylasına gıtmek ıcın yola cıkıyoruz.
fotograf makınası almadık yanımıza eksıklıgını hıssettık.. bırde durbun yabani hayatı seyretmek için( karaca geyik keçi domuz ayı )vb hepsı mevcut ormanlarımızda cok sukur ..hazır orman tam agaclar yesermeden

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

eyuVJYpXj

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

idr9KagJj
p3ZnHeFCj

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

f0Du2oX8j

hlw6DIjhj

f0USxp0jj

eybBgPuqj

f0EuGhFkj

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------

f0lCHhSLj

idBWo94Qj

ey7awcAbj

eyKD0l6Mj

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------

p5MG63W3j

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

p5nOAb2zj

eygWI6gJj

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------

exh4KGsrj

eyzRa5mPj

extXtJNvj

pdEFFrX1j

MCV

Yükseklerde güzel kar varmış.Paylaşım için teşekkürler.

kar coktu evet bu sene ıyı kar yagdı ..halen daha devam ediyor yukseklerde

L

LifeisBike

Güzel fotoğraflar.. Düzcede yaylaya çıktım bir iki kez.. İnanılmaz yerler gerçekten.

güzel bi gezi olmuş ama miroğlu neden yok dayı yaz gelsede gitsek özledim gerçekten.

Biz arkadaşlar ile gitmiştik 10 kişi ama motorize ekip ile değildi. Yanılmıyorsam Kardüz olmalı.

motorıze ekıp olarakta beklerız.karduz yaylasına kadar yol asfalt yapıldı.kayak tesısı falan planları var

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

güzel bi gezi olmuş ama miroğlu neden yok dayı yaz gelsede gitsek özledim gerçekten.

mıroglu kameralardan uzak olmayı tercıh etti :))) kar kalkmaz 1 ay daha sabredıcen.. yada bızım gıbı yarı yayan yarı motorla devam edıcen :))

Hayret nasıl vurdun o motoru oralara :)
Gez bakalım
çenc motorcumuyuz biz aldık sırtımıza motoru cıkardık cıkamadıgı yerde :))) gelde bı gezı planlayalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

Havalar biraz daha düzelirse bir gezi planlanabilir.. Gerçekten hayat orada..

suan kar yagıyor oralarda havalar ısınınca beklerız topla ekıbı gel :))

L

LifeisBike

Motoru suya sokmak iyi cesaret doğrusu =) benim makineyi o suya soktuğunda motor bloğu çatırt eder diye düşünüyorum :)

Motoru suya sokmak iyi cesaret doğrusu =) benim makineyi o suya soktuğunda motor bloğu çatırt eder diye düşünüyorum :)[/QUOTE

o karda oraya cıkmak o motorla zate baslı basınab bı hata zaten .. ama delılık ıste bızımde bazen agır basıyor delı yanlarımız

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

bugun tepelere yagan kar
idXqCPlzj

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar