Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet yanar motor çalıştıkstan sonra bildiğin gibi herşeyi çalışır vaziyete geçiyor ister anahtarıyla çalışsın ister düz kontakla bir kere çalışınca herşey çalışıyor
motosikletin için çok üzüldüm
Her motorda degil ama cogu motorda farlar yanar.. Motor calisinca $arj dinamosu da calistigi icin, tum elektrik aksami calisir.. Ama bazi motorlarda Far kontaga bagimli calisir. Seninki hakkinda bilgim yok uzgunum..
GKN diğer actıgın topıctede şöle bi ihtimali sordular motoru yeni aldıgın için acaba eskı sahıplerı falan yedek anahtar olayına gırmışlermıdır var mı öle bı ıhtımal
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlır bi plan fln mı var acepp bilmiyorum yani ben kendi scooterimde bi kere anahtar kaybettiğim için yapıp devran ustaya götürmüştüm gündüzdü ama denemedim hemde ohooo bi ton parça sök bisürü kablo çok iş bilemem ama heralde yanar
R6 da immobilize sistem var düz kontakla çalıştırılması pek mümkün değil.
yinede en detaylı bilgi yamahadan alabilirsin.
yalnız anlattığın durumda düz kontak yapılmış gibi görünmüyor
sevgili gökan inşallah motoruna tez zamanda kavuşursun bildiğim kadarı ile düz kontak yapmak aracın bütün fonksiyonlarının çalışmasını sağlıyor çünki düz kontakla araç anahtarı kontağa yerleştirip cevirmiş gibi görüyor