en mantıklı cevap budur
tekrar merhabalar herkese. gecenlerde o yazıyı yazdıgımda kafamdan gecenleri yazmıstım neyse biraz çelişkili olmuş kusura bakmayın (

bu arada ben apaci dediğiniz kimlerse artık, onlardan değilim 3 tane kız kardeşim var onların masraflarını karşılıyorum evli bir adamdan hiç farkım kalmadı askerden döndüğümden beri. arkadaşlarımı gördükce hayatımın cok basit oldugunu gördüm ve bir hareket katmak istedim kendime o yüzden buradayım zaten. Bu arada kıyafetlerim tamam <*(korumalı ceket+korumalı eldiven+2 tane nolan marka kask aldım+cok sayıda ufak tefek şeyler neyse)* 2 kask almamım nedeni tabiki kız kardeşlerim için. ehliyetim tamam aralık ayında dosya tamam olunca alıyorum onuda. dolayısıyla aralık ayına kadar arastırmadayım. almısken adam gibi motor almak istiyorum. birilerinin moralini bozmuşsam özür dilerim. AMA MALASEF HİÇ KİMSE YAZDIGIM YAZININ EN ÖNEMLİ NOKTASINI ANLAMADI "benzinin litresi sigaradan daha ucuz yani şimdilik ucuz" BU KONU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM? teşekkür ederim ilginiz için