düşüncelerim

Bi paket sigarayi en kotu 2 gün iciyorum. 2 gün motorla 2ser saat gezsem 150-200 km yapsam 3ltden 6lt fln yaksam en iyi ihtimal, 4saat etti mi sana 30tl. Bu ybryle ha sinek dedigin motorla.. Sen neyin kafasiyla 1lt benzinle 1paket sigara kiyasliosun, amaç ne?

motor sevdan başladı daha tecrüben yok hız yapmak istemiyorsun ama asfaltı ağlatıp egzozdan ateş atıp kükremek istiyorsun doğrumu anladım :)

hocam doru anladınız (:) kle 500 tarzı tam benim istediğim tarz ama o tip küçük cc motor varmı? crooslar cok abest gözüküyorlar senin motorun öle değil.

Allah seni kardeslerine bagislasin.. dikkat et 125cc sinek dedigin motorlarin yarişlari yapiliyor yani bisiklet degil. Az biraz takil forumda bilgilen. Biz ki noce arkadadimizi canimizi kaybettik sirf 4 silindirin sesine goruntudune heves etti diye.. biz uzulduk kardeslerin uzulmesin

tebrikler bu konu üzerine bizden 12li set çatal bıçak takımı kazandınız.hatta kalın biz size dönücez.

Haala neyin kafasini yasadigini anlayamadim bu arkadasin.. Guzel kardesim sen sigara icmiyor olabilirsin ama hangi manyikla sigarayla benzini karsilastiriyorsun?? En nihayetinde bu ulkede sigara ic yada icme litresi 1.2 lira olan benzine 5 lira veriyorsun ama olsun en azindan sigaradan ucuz hala degilmi?
Bi git işine gücüne bak kardeşim!

hocam doru anladınız (:) kle 500 tarzı tam benim istediğim tarz ama o tip küçük cc motor varmı? crooslar cok abest gözüküyorlar senin motorun öle değil.
hocam ben kle 500 e gelene kadar 4 motor değiştim ve hala daha bazen kleden korkuyorum :) sana tavsiyem önce bir ybr al 2. el motor işini çöz sonra madem enduroları seviyorsun 250 lik bi cross enduro tipi bi makina al ondan sonra 500 650 cclere geçersin.

en mantıklı cevap budur

tekrar merhabalar herkese. gecenlerde o yazıyı yazdıgımda kafamdan gecenleri yazmıstım neyse biraz çelişkili olmuş kusura bakmayın (:) bu arada ben apaci dediğiniz kimlerse artık, onlardan değilim 3 tane kız kardeşim var onların masraflarını karşılıyorum evli bir adamdan hiç farkım kalmadı askerden döndüğümden beri. arkadaşlarımı gördükce hayatımın cok basit oldugunu gördüm ve bir hareket katmak istedim kendime o yüzden buradayım zaten. Bu arada kıyafetlerim tamam <*(korumalı ceket+korumalı eldiven+2 tane nolan marka kask aldım+cok sayıda ufak tefek şeyler neyse)* 2 kask almamım nedeni tabiki kız kardeşlerim için. ehliyetim tamam aralık ayında dosya tamam olunca alıyorum onuda. dolayısıyla aralık ayına kadar arastırmadayım. almısken adam gibi motor almak istiyorum. birilerinin moralini bozmuşsam özür dilerim. AMA MALASEF HİÇ KİMSE YAZDIGIM YAZININ EN ÖNEMLİ NOKTASINI ANLAMADI "benzinin litresi sigaradan daha ucuz yani şimdilik ucuz" BU KONU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM? teşekkür ederim ilginiz için
kardeşim madem hem güçlü olsun hemde fazla hız yapmayım diyorsun başlangıç motoru olarak ve uzun vadede kullanabilecegin bir motor cbr 250 r ben senelerdir motor kullanıyorum .motosiklet ömrümün çogunu arazide gecirdim.ve asfalta döneyim dedim bide kararsız kaldım ya araziye dönmek istersem diye başlangıç olarak 125 r aldım inan bana 22 senelik motorcuyum bana baya zor geldi oturuşu kullanımı çok farklı alışmam 3 ayımı aldı gecen kross motora bindim baya bi açemilik çektim neredeyse düşüreçektim boyum kısa kaldı halbuki yıllarca kullandıgım motosiklet oldugu halde var sen düşün .ben seneye yeni model 250 r honda gelirse onu alacam .fazlasıyla yeterli bi motosiklet 125 r la 145 km hızı görebiliyor düzdede 120 gidebiliyorum 250 r ile düzde 150 yokuş aşagı 170 daha ne olsun.

v38sk.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar