Düşük Hızda Yüksek Manevra Kabiliyeti [ video ]

Oktay, muthis bir video bu. Iste motosiklet kullanmak diye ben buna derim...
:thumleft:

Cok tesekkurler.

Bu eğer öğrenci ise ben giderim bu okula :thumright:
Ama bana biraz öğretmenleri gibi geldi. O ne rahatlık öyle gazlayıp yatırıyor :cherry:
Motor kullanmak bu işte. Tüm kara araçlarını yüksek hızda kullanmak kolay. Önemli olan düşük hızda kontrol. Motor alır almak bunları çalışıcam. Hep zaten U dönüşü yapmam gerektiğinde yer dar ise uyuz olurdum. Motoru yatırabiliyorsan hiç sorun olmuyor. Bunun için de dengenin yanısıra debriyaj kontrolü çok önemli :thumleft:

Of ya nede güzel dönüyor yahu. Bu gibi şeyler şehir içinde pek bir faideli olur.

gerçekten muhteşemmiş.herkesin indirip izlemesini tavsiye ediyorum

ama birşey dikkatimi çekti galiba lastikler kaymaya karşı yapilmiş özel lastikler..

kaymaya karşı özel lastik ne be yav? :cherry: kerimboğa bizim lastikleri kaysın diye mi yapmışlar alemsin valla :mrgreen:

evet gercekten guzel donusler yapıyor ama o kadar dazor bır sey degıl ama tabıkı kabılıyet ıster herkes yapamaz tebrık etmek lazıım kotor da vfr 500 galıba ufak makına daha kolay olur guzel

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acaba bu seviyeye gelene kadar kafayı nekadar yardı bu arkadaşımız.valla helel derim b en böylesine.ben bukadar esnek olacam ahiihiiiiiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar