En kötü düşmeniz böyle olsun inşallah. Makul bir düşma
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
Aslında bana da scooter tavsiye ediyorlar ama içimde hep versys 650 , VStorm 650 veya nc 750x var. Bunların scooterları çıkmaz mı acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
Aslında frene basmıyordum, debriajla hızımı kontrol etmeye çalışıyordum her zaman ki gibi. Sekize başladıktan sonra ilk dönemeçte gidonu kırıp ters kontra verip dönmeye çalıştım, hep olurdu, bu sefer olmadı, motorun düşeceğini hiç düşünmediğim için tedbir de almadım bu sefer, ama gitmediği gibi büyük bir gürültü ile düştü, tabi ki sol ayağımın üstüne... Aynen dediğiniz gibi gururu inciniyor insanın, neden ulan neden??? Diye bağırası geliyor insanın. Ayağım inşallah bir an önce iyileşir de Şu işlemi tekrar ederim. Aklıma geldikçe canım sıkılıyor...
NC 750 nin DTC (Otomatik) olanı var abi ondan alırsın eğer vitesle uğraşmak istemiyorsan.
Bazı scooter motorlar benim de çok hoşuma gidiyor ama sürerken o hissiyatı yaşayamıyorum. Motor bacaklarımın arasında olmalı. Scooter a 1 defa bindim uçan halı gibi hiç bir yerden tutunamıyomuşum gibi. 40 ile giderken yaşadığım korkuyu heyecanı hiç bir şeyde yaşamadım. Açıkçası zevk de almadım.
Bu açıdan bakacak olursak, benim gibi hem bacaklarımın arasına alıp at gibi bineyim hem de otomatik olsun diyorsan NC 750 DTC olabilir abicim.
Hangi scooter’i aldınız?R25'ten scootera geçince insan bir garip oluyor. Scooter ile 400 km civarı yol yaptım yeni yeni alışmaya başladımİlk başta çok yadırgadım sandalyede oturur gibi motosiklet sürmek garip geldi.
Rodaj bitsin daha çok keyif alacağım sanırım
![]()
Süper bir yazı. Aslında her mesleğe uyarlanabilir. Her meslek ve aksiyonda en büyük kaza ve problemler “ben artık oldum” dediğimiz zaman başımıza geliyor.https://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/71788-ikarus-sendromu.html