- Konu Yazar
52 yaşında genç bir motorsiklet sevdalısıyım. Doğal olarak ehliyet kursu ve eğitimlerimi de yeni alıyorum. O kadar büyük bir istek ve arzu ile motor kullanıyordum ki... Ehliyet sınav eğitimleri sırasında daha önce en az 100 defa yaptığım gibi sekiz parkuruna girdim ilk dönemeçte arka lastik kaydı ve kendimi yerde buldum, çok yavaş olmama rağmen motor da sağ ayağımın üstüne düştü. Açılan cilt kapatıldı ama sol ayağımın tarak kemiğinde kırık şüphesi basarken ağrı... Çok gücüme gitti, şimdi eğitimlere ara verdim, ama görüleceği gibi sevdam devam ediyor ve bu ortamda yazıyorum. Bir yerde okumuştum; motor kullananlar ikiye ayrılır: düşenler ve düşecek olanlar olmak üzere. Ben kendime yakıştırmazdım. Sakin kullanacağım, düşmeyeceğim demiştim kendi kendime... Öyle bir şey yokmuş.
Bir de bir laf vardır tekeriniz düz bassın diye, ne demek istediklerini bu yaşta anladım. Düşecek motor ayakta durmuyormuş...
Allah hepinizi kazadan korusun, öyle bir sevda ki bu: anlatılmaz, yaşanır...
Bir de bir laf vardır tekeriniz düz bassın diye, ne demek istediklerini bu yaşta anladım. Düşecek motor ayakta durmuyormuş...
Allah hepinizi kazadan korusun, öyle bir sevda ki bu: anlatılmaz, yaşanır...
Son düzenleme: