yok siz rüyalarda yaşıyorsunuz düştüğünüzde bilerek düşmüyorsunuz görmediğiniz bir yerden bi araç çarpıyor o milisaniyelik olayda yok elimi şöyle yapayım yok kolumu kapatayım diye bir şey düşünmüyor düşünecek vakti yok zaten o anda her şey reflekslere kalıyor içgüdüleriniz kontrol ediyor videoda anlatılan kollarını kapatıp sıkmak da bir içgüdü farkında olarak yapılan bir şey değil tek fark şu olabilir 100 kere düşen biri düşüp kayarken daha sakin kalabilir ilk defa düşen biri panik yapar ağlar zırlar
Düştüğünde bilerek düşersin ya da bilerek düşmenin daha güvenli olduğunu bilerek düşersin ya da bilerek düşmenin güvenli olduğunu bilerek ama kontrollü veya kontrolsüz şekilde düşersin. Önemli olan farkındalıktır. Siz eğer bu konuyu bilmiyorsanız benimle bilek güreşine boşa girmeyin, kısır tartışmadır.
Ama öyle rüyalarda yaşıyorsunuz falan gibi seviyesiz bir yorumu bir daha benim düşüncelerimin altına yazmayın lütfen, daha saygılı seviyeli yorum yazmanız daha güzelidir. Aksi durumda sizi muhatap almam, gerek yok yıkıcı tartışmalara.
Ben bu konuyu bilerek ve tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum, biraz araştırma yaparsanız işkembei kübradan sallamaz, benim de salladığım varsayımına kapılarak cevap yazmazsınız.
Bilek ve omuz kısmını boşa vermedim. Dostum dediğim arkadaşım avuçlarının içiyle motordan düştü, hem de olduğu yerde devrildi, omzunu kırdı.
Ailecek görüştüğümüz doktor arkadaşım ise uzun yıllardır bisiklet kullanmasına rağmen bisikletten düştü, avuç içleri ile yere kapaklandığını söyledi ve omzunu kırdı.
Bunlar tesadüf mü? Bunlar rüya mı? Hayır bunlar gerçek. Bir kere fizik kanunu diye bir şey vardır, atlayın bakalım birinci kattan bacaklarınızın üzerine ne oluyor? Bir de aynı yükseklikten atlayıp yuvarlanmayı deneyin, bakın bakalım o zaman ne oluyor. Yüksekten suya göbekleme atlamak veya çivileme atlamayı saymıyorum bile.
Bunlar sizin için yeterli örnekler değilse ben daha fazla yorulmayayım.
Saygılar