Düş peşindeysen düş peşime!

didime gelince gezilcek görülcek kalıncak yerleri seve seve gösteririm :) ama okul olucak ondan pek yardımcı olamayabilirim :)

F54

Ben gezdim oraları ağustosta maalesef. İzin ve paralar da suyunu çekti, yoksa gelebilirdim yine de. Daha önceden söyleseydin izni ertelerdim belki. Kısmet değilmiş. :pale: Naçizane tavsiyelerim: Saklıkent'i görmeden gelme, ölüdenize git kendini turistmiş gibi hisset (ingiltere toprağı gibi orası) datçanın ucuna kadar git, oradaki antik kenti gör, bodrumdan, yani istanbulun güneye indirilmiş versiyonundan uzak dur. Gece hayatına dalarım diyorsan bir nebze. :) Zeus mağarası varmış orayı göremedim. Kelebekler vadisine de gidecektim de fırsat bulamadım. Sessiz sakin yerleri seviyorsan marmaris-bodrum arası sahil yolundan da gezebilirsin, çadır kuracak çok güzel koylar var Face'e fotolarını koymuştum. Şimdiden söyleyeyim de seneye Gürcistan'a doğru bir karadeniz turu düşünüyorum çadırlı pansiyonlu; düşünürsen şimdiden haberin olsun. İyi gezmeler şimdiden.
murat hocam umarın önümüzdeki yıl a sağ sağlim kavuşuruz yoksa neden olmasın karadenizde görmek istediğim tek yer var oda sümela dır orayı görmeden bu dünya dan gitmek istemem açıkçası
zaten karadeniz i de gezdikten sonra motosiklet benim için bitmiştir kendime bi socooter alıp işten eve evden işi gideceğim arada da balığa kaçarım ama büyük bi motor alacağım kafam bozulursa 100 cc ile bir yere gidemem diye:pl:

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

Bodrum'da görüşmek üzere Fatih :)
inş carlos dostum:)
oraları çok merak ediyorum hayatımdaki en uzun bilinmeze yolculuk olacak bu gezi o sebeb le çok heyecanlıyım daha şimdi den:cherry:

---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:45 ----------

Fatihim senle bu konuları konuşmuştuk.. malesef benim ince işlerden dolayı seneye kaldı.. allah yanında olsun kardeşim.. gez gör eğlen ve en önemlisi motor sürmenin tadını çıkar..
sana hayırlı yolculuklar.. bol foto isteriz.. :cat:
kanka senin de gelmeni çok isterdim keşke bu ince işleri biraz daha erteleyebilseydin
fakat herşey kader kısmet vakit nakit e bağlı yani ben bu ayrıntıların hepsini bi arada topladım ve gidiyorum:p
umarım sende en kısa zaman da bu imkanları bulursun ve akarsın ege ye:)

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

Bi arkadaş çıkmazsa bence tek te takılınabiliir. İstediğin zaman istediğin yerde ol, istediğin zaman istediğin şeyi yap, istediğin yerde istediğin kadar mola ver, istediğin kadar bas veya yavaş git, kimseye ayak uydurma zorunluluğunun olmasıda zaman zaman hoş olabilir. Sen şuraya gidelim diyicen, arkadaşın, (ya ben orayı gördüm, şuraya gitsek) falan. Yol arkadaşı çıkmazsa takma, keyfini sür.
ethem abi zaten bi arkadaş çıksa da olur çıkmasa da çıkarsa muhabbet olur ama illa da çıkmazsa yapacak birşey yok
ben gideceğim mekanlarda yeni arkadaşlar bulurum onlar yol arkadaşı olmaz belki ama bana oralarda eşlik ederler :cherry:

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

Ah be yavru, keşke iznim falan olsaydı. Atlar gelirdim valla. tam da aklımın bir köşesinde olan turlardan biri; Ege turu... Beni de götür... az yakarım çok kaçarım bak Fatih :pale:
aman toprağam çok kaçma beri dur:p
benim bu geziyi aklımda planladığımı sadece emre biliyordu onunla biraz paylaşmıştım bu özel konuyu:cherry:
ama başka bi arkadaşla paylaşmamıştım artık başka zaman da başka yerlere senle gideriz mesela akdeniz e akarız sen le o zaman :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
vayy hayin vayyy:cherry: fatihim kartallar yalnız uçar gerçi kafa dengi bir yol arkadaşı da güzel olur hani , lakin çadırlı gezilerde her zaman için bir arkadaş iyidir , hemen kötüye çekmeyin uleyyynn :cherry:

sağ salim git sağ salim gel şekerim hayırlı yolculuklar şimdiden biz mıhlandık yerimize onun için tadını çıkar ama önce güvenlik :)

F54

vayy hayin vayyy:cherry: fatihim kartallar yalnız uçar gerçi kafa dengi bir yol arkadaşı da güzel olur hani , lakin çadırlı gezilerde her zaman için bir arkadaş iyidir , hemen kötüye çekmeyin uleyyynn :cherry:

sağ salim git sağ salim gel şekerim hayırlı yolculuklar şimdiden biz mıhlandık yerimize onun için tadını çıkar ama önce güvenlik :)
aga ii dileklerin için tşk
bir daha böyle bi fırsat bulamam diye korktuğumdan ne olursa olsun gideceğim dünya ya bir daha gelmeyeceğimiz için bu gelişimizi iyi değerlendirmeliyiz değilmi ben böyle düşünüyorum:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
aga ii dileklerin için tşk
bir daha böyle bi fırsat bulamam diye korktuğumdan ne olursa olsun gideceğim dünya ya bir daha gelmeyeceğimiz için bu gelişimizi iyi değerlendirmeliyiz değilmi ben böyle düşünüyorum:cat:

aynen fatih fırsatın ve zamanın varken gez derim gerisi yalan :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
POMPEİİ dostum tşk ederim..

AHMET aga sen de hiç alkol almıyorsun allahtan daha ne istiyon işte biraz kafa dağıtırdık içelim güzelleşelim:pl:
sabahlar olmasın :p
olmasın abi olmasın... :queen::queen::queen:
bak bu laflar benı gaza getiriyor...sonra sana gene bir özel msj atarım :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

dünya ya bir daha gelmeyeceğimiz için bu gelişimizi iyi değerlendirmeliyiz değilmi ben böyle düşünüyorum:cat:

evet evet çok iyi düşünüyorsun Fatih abi...
bu arada ağzından bal damlıyor abi...
bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım... yarın birgün iş bitti, evli evine köylü köyüne derlerse pişmanlık duymayalım ...:p:pl:

F54

olmasın abi olmasın... :queen::queen::queen:
bak bu laflar benı gaza getiriyor...sonra sana gene bir özel msj atarım :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

evet evet çok iyi düşünüyorsun Fatih abi...
bu arada ağzından bal damlıyor abi...
bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım... yarın birgün iş bitti, evli evine köylü köyüne derlerse pişmanlık duymayalım ...:p:pl:
ferhat dostum güzel kareşim hayatta ta tatmdığım tatlar halen var olmakla birlikte yavaş yavaş tatmadığım tatları da tatmaya gayret ediyorum :p
varmı tadına bakılacak tat o memlekette:pl:
abicim sana da ne desek gaza geliyon gaza gelmeye meyilli bi kardeşimsin allah tan senle birlikte takılmıyoruz yoksa senin başından hiç bela eksik olmaz dı ben çok fena ayar veririm:cherry:
abicim bizim hiç köyümüz olmadı ki:bounce::salut:

eğer Didim'e pazar günü gelirsen görüşürüz tanışırız turlarız vs. vs :) hatta ben arada kaçıveriyorum Bodrum'a 2 saat sürüyor geze geze :)

F54

eğer Didim'e pazar günü gelirsen görüşürüz tanışırız turlarız vs. vs :) hatta ben arada kaçıveriyorum Bodrum'a 2 saat sürüyor geze geze :)
murat dostum aslında oraya da gelmem lazım bi asker arkadaşım davet etti kısmet yani.

Süper Moderatör (BBRR)
Marmarise gelecekseniz sizi marmarisin girişinde karşılamam şimdiden söliyim :cherry:
Büyük beklenti içinde olmayın :cherry:
Yağ değişmeniz gerekirse gidin bir tamirciye değiştirin bunun için beni aramayın .. :cherry:

geçen sene bu yüzden yerden yere vuruldum baştan söliim :cherry:

F54

barış bey ilgisizliğiniz için tşk ederim :santa:
umarım yolda başıma bi iş gelmez de seni aramak zorunda kalmam yoksa gelmeyeceğini bilmek beni taaa derinden yaraladı :p
yerden yere vurulmak size pek yaramamış:)

Süper Moderatör (BBRR)
rahat adamım ben kardeşim kasamam kendimi..:cherry:
hem elin boş başın yaş gelcen hemde ilgi bekleyecen .. varsa bir hediye .. öle kitap falan istemem .. :)

elma getirir en güzelinden Fatih kardeşim :)
sana hayırlı yolculuklar Fatih şimdiden,kazasız belasız gönlünce gez eğlen.
ben geçen ay geldim ege turundan çok sıcaktı Allahtan şimdilerde hava biraz daha serin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni istanbuldan alırsanız neden olmasın..:p :rendeer:

Fatih reis hayırlı yolculuklar sana gez dolaş sonra güzel resimler çek bize de kılavuz olsun yengeye çaktırmadan dönerken olmuşlarından bir rus hatun getir bize oralardan evde kaldık tekerine taş değmesin kardeşim..

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
aman toprağam çok kaçma beri dur:p
benim bu geziyi aklımda planladığımı sadece emre biliyordu onunla biraz paylaşmıştım bu özel konuyu:cherry:
ama başka bi arkadaşla paylaşmamıştım artık başka zaman da başka yerlere senle gideriz mesela akdeniz e akarız sen le o zaman :cat:

Var zaten bi akdeniz niyeti de, ne zamana olur Allah bilir. Beraber çıkartırız aradan akdenizin sahillerini.. :cat: Emre, duyuyosun di mi, akdeniz diyo :queen:

F54

Fatih reis hayırlı yolculuklar sana gez dolaş sonra güzel resimler çek bize de kılavuz olsun yengeye çaktırmadan dönerken olmuşlarından bir rus hatun getir bize oralardan evde kaldık tekerine taş değmesin kardeşim..
emre ayıp ediyorus rus vs yani hiç sevmem böyle muhabbetleri:cherry:

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

rahat adamım ben kardeşim kasamam kendimi..:cherry:
hem elin boş başın yaş gelcen hemde ilgi bekleyecen .. varsa bir hediye .. öle kitap falan istemem .. :)
aga ayıp ettin şimdi gelirken sana ıslama köfte getireyim bi porsiyon sakarya da ıslama köfte meşhur dur:p

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

elma getirir en güzelinden Fatih kardeşim :)
sana hayırlı yolculuklar Fatih şimdiden,kazasız belasız gönlünce gez eğlen.
ben geçen ay geldim ege turundan çok sıcaktı Allahtan şimdilerde hava biraz daha serin.
abi iyi dileklerin için tşk ederim
zaten tatil için bu zamanı seçmem de ki sebeblerden biri de bu ege ve akdenizde kasım ayına kadar deniz e girildiği için bence şimdi tam zaman ı
elmalar oldu çıtır çıtır yiyoz vallaha gezi olmadığı için de malesef arkadaşlara ikram edemiyoruz:pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar