murat hocam umarın önümüzdeki yıl a sağ sağlim kavuşuruz yoksa neden olmasın karadenizde görmek istediğim tek yer var oda sümela dır orayı görmeden bu dünya dan gitmek istemem açıkçasıBen gezdim oraları ağustosta maalesef. İzin ve paralar da suyunu çekti, yoksa gelebilirdim yine de. Daha önceden söyleseydin izni ertelerdim belki. Kısmet değilmiş.ale: Naçizane tavsiyelerim: Saklıkent'i görmeden gelme, ölüdenize git kendini turistmiş gibi hisset (ingiltere toprağı gibi orası) datçanın ucuna kadar git, oradaki antik kenti gör, bodrumdan, yani istanbulun güneye indirilmiş versiyonundan uzak dur. Gece hayatına dalarım diyorsan bir nebze.
Zeus mağarası varmış orayı göremedim. Kelebekler vadisine de gidecektim de fırsat bulamadım. Sessiz sakin yerleri seviyorsan marmaris-bodrum arası sahil yolundan da gezebilirsin, çadır kuracak çok güzel koylar var Face'e fotolarını koymuştum. Şimdiden söyleyeyim de seneye Gürcistan'a doğru bir karadeniz turu düşünüyorum çadırlı pansiyonlu; düşünürsen şimdiden haberin olsun. İyi gezmeler şimdiden.
inş carlos dostumBodrum'da görüşmek üzere Fatih![]()
kanka senin de gelmeni çok isterdim keşke bu ince işleri biraz daha erteleyebilseydinFatihim senle bu konuları konuşmuştuk.. malesef benim ince işlerden dolayı seneye kaldı.. allah yanında olsun kardeşim.. gez gör eğlen ve en önemlisi motor sürmenin tadını çıkar..
sana hayırlı yolculuklar.. bol foto isteriz.. :cat:
ethem abi zaten bi arkadaş çıksa da olur çıkmasa da çıkarsa muhabbet olur ama illa da çıkmazsa yapacak birşey yokBi arkadaş çıkmazsa bence tek te takılınabiliir. İstediğin zaman istediğin yerde ol, istediğin zaman istediğin şeyi yap, istediğin yerde istediğin kadar mola ver, istediğin kadar bas veya yavaş git, kimseye ayak uydurma zorunluluğunun olmasıda zaman zaman hoş olabilir. Sen şuraya gidelim diyicen, arkadaşın, (ya ben orayı gördüm, şuraya gitsek) falan. Yol arkadaşı çıkmazsa takma, keyfini sür.
aman toprağam çok kaçma beri durAh be yavru, keşke iznim falan olsaydı. Atlar gelirdim valla. tam da aklımın bir köşesinde olan turlardan biri; Ege turu... Beni de götür... az yakarım çok kaçarım bak Fatihale:
aga ii dileklerin için tşkvayy hayin vayyy:cherry: fatihim kartallar yalnız uçar gerçi kafa dengi bir yol arkadaşı da güzel olur hani , lakin çadırlı gezilerde her zaman için bir arkadaş iyidir , hemen kötüye çekmeyin uleyyynn :cherry:
sağ salim git sağ salim gel şekerim hayırlı yolculuklar şimdiden biz mıhlandık yerimize onun için tadını çıkar ama önce güvenlik![]()
aga ii dileklerin için tşk
bir daha böyle bi fırsat bulamam diye korktuğumdan ne olursa olsun gideceğim dünya ya bir daha gelmeyeceğimiz için bu gelişimizi iyi değerlendirmeliyiz değilmi ben böyle düşünüyorum:cat:
merak etme aga sabaha kadar motür le gazlayacamaynen fatih fırsatın ve zamanın varken gez derim gerisi yalan![]()
olmasın abi olmasın... :queen::queen::queen:POMPEİİ dostum tşk ederim..
AHMET aga sen de hiç alkol almıyorsun allahtan daha ne istiyon işte biraz kafa dağıtırdık içelim güzelleşeliml:
sabahlar olmasın![]()
dünya ya bir daha gelmeyeceğimiz için bu gelişimizi iyi değerlendirmeliyiz değilmi ben böyle düşünüyorum:cat:
ferhat dostum güzel kareşim hayatta ta tatmdığım tatlar halen var olmakla birlikte yavaş yavaş tatmadığım tatları da tatmaya gayret ediyorumolmasın abi olmasın... :queen::queen::queen:
bak bu laflar benı gaza getiriyor...sonra sana gene bir özel msj atarım :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
evet evet çok iyi düşünüyorsun Fatih abi...
bu arada ağzından bal damlıyor abi...
bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım... yarın birgün iş bitti, evli evine köylü köyüne derlerse pişmanlık duymayalım ...l:
murat dostum aslında oraya da gelmem lazım bi asker arkadaşım davet etti kısmet yani.eğer Didim'e pazar günü gelirsen görüşürüz tanışırız turlarız vs. vshatta ben arada kaçıveriyorum Bodrum'a 2 saat sürüyor geze geze
![]()
aman toprağam çok kaçma beri dur
benim bu geziyi aklımda planladığımı sadece emre biliyordu onunla biraz paylaşmıştım bu özel konuyu:cherry:
ama başka bi arkadaşla paylaşmamıştım artık başka zaman da başka yerlere senle gideriz mesela akdeniz e akarız sen le o zaman :cat:
emre ayıp ediyorus rus vs yani hiç sevmem böyle muhabbetleri:cherry:Fatih reis hayırlı yolculuklar sana gez dolaş sonra güzel resimler çek bize de kılavuz olsun yengeye çaktırmadan dönerken olmuşlarından bir rus hatun getir bize oralardan evde kaldık tekerine taş değmesin kardeşim..
aga ayıp ettin şimdi gelirken sana ıslama köfte getireyim bi porsiyon sakarya da ıslama köfte meşhur durrahat adamım ben kardeşim kasamam kendimi..:cherry:
hem elin boş başın yaş gelcen hemde ilgi bekleyecen .. varsa bir hediye .. öle kitap falan istemem ..![]()
abi iyi dileklerin için tşk ederimelma getirir en güzelinden Fatih kardeşim
sana hayırlı yolculuklar Fatih şimdiden,kazasız belasız gönlünce gez eğlen.
ben geçen ay geldim ege turundan çok sıcaktı Allahtan şimdilerde hava biraz daha serin.